Enhanced sürümü ilk çıktığı zaman hesabımı Legacy sürümünden Enhanced sürümüne aktarmak istemiştim fakat bugünkü gibi aynı hatayı alıyorum. Ne yalan söyleyeyim hesabın sicili temiz değil. Sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Bende de aynısı olmuştu sıfırdan başlamıştım daha sonra iki sürümün sunucularının farklı olduğunu öğrendim Legacy indirdim hesabım duruyordu. Aynı şekilde sicili temiz değildi mimlendiği için geçirmiyor sanırım.
LiteraryCrawL
Uzman
Bende de aynısı olmuştu sıfırdan başlamıştım daha sonra iki sürümün sunucularının farklı olduğunu öğrendim Legacy indirdim hesabım duruyordu. Aynı şekilde sicili temiz değildi mimlendiği için geçirmiyor sanırım.
Benim de bildiğim kadarıyla sicile bağlı. Sicil temizse aktarılıyor.
Bcansiz74
Uzman
Hata değil, bu yüzden çözümü de yok. Sebebini de kendiniz söylemişsiniz zaten.
• Bazı profiller, hesabın askıya alınması veya yasaklanması ya da profilin gayrimeşru veya yetersiz ilerleme kaydetmesi gibi çeşitli nedenlerle geçiş için uygun olmayabilir.
• Bazı profiller, hesabın askıya alınması veya yasaklanması ya da profilin gayrimeşru veya yetersiz ilerleme kaydetmesi gibi çeşitli nedenlerle geçiş için uygun olmayabilir.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Sicille alakası yok. 8K level adam migrateleyebiliyor çarı. Tamamen şans.Hata değil, bu yüzden çözümü de yok. Sebebini de kendiniz söylemişsiniz zaten.
Hocam geçilmiyor o. 0'dan başlamanız lazım.Bende de aynısı olmuştu sıfırdan başlamıştım daha sonra iki sürümün sunucularının farklı olduğunu öğrendim Legacy indirdim hesabım duruyordu. Aynı şekilde sicili temiz değildi mimlendiği için geçirmiyor sanırım.
Bcansiz74
Uzman
Sicille alakası yok. 8K level adam migrateleyebiliyor çarı. Tamamen şans.
Rockstar kendi resmi sitesinde bunu söylüyor. Arkadaşınız hile yaparken tespit edilmedi diye bu konuyu alakasız yapmıyor.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Haklısınız ama hileler de migrateleyebiliyor. Hile olmayanlarda da bu sorun olabiliyor. Tamamen şans.Rockstar kendi resmi sitesinde bunu söylüyor. Arkadaşınız hile yaparken tespit edilmedi diye bu konuyu alakasız yapmıyor.
Bazı forumlarda hile yapan hesapların aktarıldığına dair mesajlar var.Hata değil, bu yüzden çözümü de yok. Sebebini de kendiniz söylemişsiniz zaten.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Zaten. Public serverlar 1-2k levellar kaynıyor.Bazı forumlarda hile yapan hesapların aktarıldığına dair mesajlar var.
Sonradan aktarma olanağı var mı yoksa şansa göre artık geçerliliği yok mu?