Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Enhanced sürümü ilk çıktığı zaman hesabımı Legacy sürümünden Enhanced sürümüne aktarmak istemiştim fakat bugünkü gibi aynı hatayı alıyorum. Ne yalan söyleyeyim hesabın sicili temiz değil. Sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?

Bende de aynısı olmuştu sıfırdan başlamıştım daha sonra iki sürümün sunucularının farklı olduğunu öğrendim Legacy indirdim hesabım duruyordu. Aynı şekilde sicili temiz değildi mimlendiği için geçirmiyor sanırım.

Benim de bildiğim kadarıyla sicile bağlı. Sicil temizse aktarılıyor.

Hata değil, bu yüzden çözümü de yok. Sebebini de kendiniz söylemişsiniz zaten.

• Bazı profiller, hesabın askıya alınması veya yasaklanması ya da profilin gayrimeşru veya yetersiz ilerleme kaydetmesi gibi çeşitli nedenlerle geçiş için uygun olmayabilir.

• Bazı profiller, hesabın askıya alınması veya yasaklanması ya da profilin gayrimeşru veya yetersiz ilerleme kaydetmesi gibi çeşitli nedenlerle geçiş için uygun olmayabilir.

Sicille alakası yok. 8K level adam migrateleyebiliyor çarı. Tamamen şans.
Bende de aynısı olmuştu sıfırdan başlamıştım daha sonra iki sürümün sunucularının farklı olduğunu öğrendim Legacy indirdim hesabım duruyordu. Aynı şekilde sicili temiz değildi mimlendiği için geçirmiyor sanırım.
Hocam geçilmiyor o. 0'dan başlamanız lazım.

Bazı forumlarda hile yapan hesapların aktarıldığına dair mesajlar var.