Altaist Uzman Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 108 Çözümler 3 Beğeniler 23 Yer Türkiye 16 Ağustos 2025 #1 Enhanced sürümü ilk çıktığı zaman hesabımı Legacy sürümünden Enhanced sürümüne aktarmak istemiştim fakat bugünkü gibi aynı hatayı alıyorum. Ne yalan söyleyeyim hesabın sicili temiz değil. Sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?
Enhanced sürümü ilk çıktığı zaman hesabımı Legacy sürümünden Enhanced sürümüne aktarmak istemiştim fakat bugünkü gibi aynı hatayı alıyorum. Ne yalan söyleyeyim hesabın sicili temiz değil. Sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?
Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.010 Çözümler 12 Beğeniler 414 16 Ağustos 2025 #11 Altaist dedi: Sonradan aktarma olanağı var mı yoksa şansa göre artık geçerliliği yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. R* Support zaten kendisi bile cevaplamıyor AI cevaplıyor. Artı 0 Eksi
Altaist dedi: Sonradan aktarma olanağı var mı yoksa şansa göre artık geçerliliği yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. R* Support zaten kendisi bile cevaplamıyor AI cevaplıyor.
S sergorman Çalışkan Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 17 Ağustos 2025 #12 up up up.arkadaşım bugün hileli hesabını geçirebildi.ben hala uğraşıyorum ve geçiremiyorum net bir sonuç var mıdır acaba? Artı 0 Eksi
up up up.arkadaşım bugün hileli hesabını geçirebildi.ben hala uğraşıyorum ve geçiremiyorum net bir sonuç var mıdır acaba?
Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.010 Çözümler 12 Beğeniler 414 17 Ağustos 2025 #13 sergorman dedi: up up up.arkadaşım bugün hileli hesabını geçirebildi.ben hala uğraşıyorum ve geçiremiyorum net bir sonuç var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. R* Support'a yazıp şansınızı deneyin ama sonuç alamayacaksınız. Artı 0 Eksi
sergorman dedi: up up up.arkadaşım bugün hileli hesabını geçirebildi.ben hala uğraşıyorum ve geçiremiyorum net bir sonuç var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. R* Support'a yazıp şansınızı deneyin ama sonuç alamayacaksınız.