Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 24 Eylül 2025 #1 Oyunu indirdim Türkçe yama ardından da NVE kurdum. Oyun girmek istediğimde sırayla şu hataları alıyorum: Dosyaları silmemi istiyor siliyorum ancak bu sefer oyuna girince Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapacağım a dostlar?
Oyunu indirdim Türkçe yama ardından da NVE kurdum. Oyun girmek istediğimde sırayla şu hataları alıyorum: Dosyaları silmemi istiyor siliyorum ancak bu sefer oyuna girince Türkçe yama çalışmıyor. Ne yapacağım a dostlar?
Çözüm Y Y yiigitxq 24 Eylül 2025 Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın.
Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın.
Y yiigitxq Çalışkan Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Çözümler 1 Beğeniler 5 24 Eylül 2025 #2 Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın.
KS KS Michael MYERS 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.928 Çözümler 83 Beğeniler 6.164 Yer Haddonfield, Illinois 24 Eylül 2025 #3 yiigitxq dedi: Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Mecbur öyle yapacağız artık. Nve kurup üzerine tr yama kurunca da oyun açılmıyor hatasız bir şekilde. Artı 0 Eksi
yiigitxq dedi: Gta 5 Enhanced versiyonunda bildiğim kadarıyla mod kuramıyorsun. Standart Edition kurarsan bu tarz sorunlar yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Mecbur öyle yapacağız artık. Nve kurup üzerine tr yama kurunca da oyun açılmıyor hatasız bir şekilde.
keireL 7 Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 24 Eylül 2025 #4 GTA 5'in dosya konumundan "GTA5_Enhnced.exe" dosyasını bulun ve adını "GTA5.exe" olarak değiştirin. Ardından OpenIV indirin ve oyunun kurulu olduğu dosyayı seçin. OpenIV ekranından "Tools" yazısına tıklayın ve oradan "ASI Meneger" seçeneğine tıklayın. Çıkan ekranda yüklü bir şey varsa "Uninstall" diyerek silin. Oyunu tekrardan başlatmadan önce, adını değiştridiğiniz dosyayı eski haline getirin. Artı 0 Eksi
GTA 5'in dosya konumundan "GTA5_Enhnced.exe" dosyasını bulun ve adını "GTA5.exe" olarak değiştirin. Ardından OpenIV indirin ve oyunun kurulu olduğu dosyayı seçin. OpenIV ekranından "Tools" yazısına tıklayın ve oradan "ASI Meneger" seçeneğine tıklayın. Çıkan ekranda yüklü bir şey varsa "Uninstall" diyerek silin. Oyunu tekrardan başlatmadan önce, adını değiştridiğiniz dosyayı eski haline getirin.