10 kere yazdım. PS3'ya da Xbox 360 sürümü çok hafif. Her türlü açar telefonlar. 35 GB PS3 sürümü.

Tamamda yeni nesil amiral gemileri harici ki onları bayağı zorlar bu büyüklükte bir harita ve detaylar. Diğer telefonlar nasıl kaldırsın. Oyunu yaparlarsa grafik seviyesi unlost FPS arttırmaya döner. GTA SA gibi oyunların mobil portunu hepimiz biliyoruz özellikle son dönemde çıkan Definitive Edition çöpünü düşünürsek yeni bir fiyaskoya gerek yok.

Tamamda yeni nesil amiral gemileri harici ki onları bayağı zorlar bu büyüklükte bir harita ve detaylar. Diğer telefonlar nasıl kaldırsın. Oyunu yaparlarsa grafik seviyesi unlost FPS arttırmaya döner. GTA SA gibi oyunların mobil portunu hepimiz biliyoruz özellikle son dönemde çıkan Definitive Edition çöpünü düşünürsek yeni bir fiyaskoya gerek yok.
PS3 donanımları ile S22 gibi ortalama bir telefon ile karşılaştırın bence.

Definitive Edition sürümleri genel olarak optimizasyon kıtlığına sahip. GTA 5 bile daha iyi çalışır gibi geliyor bana.

Yanlış hatırlamıyorsam PS5 ve XSX üzerinde bile FPS düşmesi oluyordu. Digital Foundy kanalında izlemiştim 1-2 yıl önce.

Açıkçası Winlator gibi Emulatorler ile GTA 5 zaten oynanabiliyor. Tamam performansı çok iyi sayılamaz ama bu bir adımdır. Direkt port edilirse iyi bir performans ile oynanabilir. Güncel Iphone 15 cihazları RE4 2023 gibi oyunları çalıştırabiliyor 2013'te çıkan bir oyunu mu kaldıramayacaklar? Bahsettiğiniz Definitive Edition sürümleri PS5'de bile düzgün çalışmıyor, optimizasyon problemli kötü portlar kısacası.