GALAXYGS

Becerikli
GTA 5 Online playlist hileci nasıl bulunur? Eski bir ünlü birisi Kick'le yayında playlist oynanıyor. Yazdan beri hilecilerle uğraşıyoruz; oyunu kapattırıyor, spawlıyor, patlatıyor, her şeyi yapıyor. Bugünden önce sadece oyunu GG oluyordu. Bugün dediklerimi yaptı, bir de diyoruz bunu yap, yapıyor. Büyük ihtimalle izleyici geliyor.

Bir grup Online'da playlist oynuyor, x bir hileci var. Bir şekilde sunucularına müdahale edip bazı şeyler yapıyor. Önceden sadece oyuna crash attırıyormuş. Bugün yaptıklarının sınırı yoktu ne dediysek yaptı diyor. Bu adamı nasıl bulur engelleriz?

Ben bu kadarını anladım, devamı yok bende.

Bir grup Online'da playlist oynuyor, X bir hileci var. Bir şekilde sunucularına müdahale edip bazı şeyler yapıyor. Önceden sadece oyuna crash attırıyormuş. Bugün yaptıklarının sınırı yoktu ne dediysek yaptı diyor. Bu adamı nasıl bulur engelleriz?

Ben bu kadarını anladım, devamı yok bende.

Hocam sorun DC'ye geldi itiraf ettti iplerim bulmuş modemleri resetledik.

GTA 5 Online playlist hileci nasıl bulunur? Eski bir ünlü birisi Kick'le yayında playlist oynanıyor. Yazdan beri hilecilerle uğraşıyoruz; oyunu kapattırıyor, spawlıyor, patlatıyor, her şeyi yapıyor. Bugünden önce sadece oyunu GG oluyordu. Bugün dediklerimi yaptı, bir de diyoruz bunu yap, yapıyor. Büyük ihtimalle izleyici geliyor.
MuratAbiGF'nin yayınından, o hile şüpheisnden ben de askı yemiştim :D. Hilenin kim olduğunu bulamadık. Oyundan düşürme haricini yaptığını ilk defa gördüm. 3. parti anti-cheatlerde ban yeme riski var mı bilmiyorum, izleyicilerden birisi yapıyordu da süreç nasıl oldu bilmiyorum. Whitelist tek çözüm gibi şu anlık.

Murat Hoca'nın yayınından, o hile şüpheisnden ben de askı yemiştim :D. Hilenin kim olduğunu bulamadık. Oyundan düşürme haricini yaptığını ilk defa gördüm. 3. parti anti-cheatlerde ban yeme riski var mı bilmiyorum, izleyicilerden birisi yapıyordu da süreç nasıl oldu bilmiyorum. Whitelist tek çözüm gibi şu anlık.

Bulduk, attı IP'yi falan. Haziran'dan beri peşimizde. Hocamın çok sevmeyeni var, maalesef bizim de IP'ler gitti. Modemi resetledim, kim olduğunu bilmiyorum ama senin.