GTA 5 enchaned sürümünde ilk defa online girdim. Bana önce 4milyon dolar verildi sonra kariyer planlaması dedi. İşte birini seçtim mekan araba silah vs. aldım tamam eddim sonra beni oyundan attı. Bir daha girdim ne aldığım yer ne araba ne de silahlar var. 4 milyon dolar da yok. Nereye gitti bu bilen var mı?
1.
Oyun Sorunları Kontrolü:
- Oyun güncellemelerinin ve yamalarının en son sürümde olup olmadığını kontrol et.
- Oyunu tamamen kapatıp tekrar başlatmayı dene. Bazen bağlantı problemleri kayıplara yol açabilir.
2.
Bağlantı Sorunları Giderme:
- İnternet bağlantını kontrol et. Stabil bir bağlantı sağlamak için modemini yeniden başlat.
- Oyun sunucularının durumunu kontrol et. Bazen sunucu bakımında veya sorunları olabilir.
3.
Hesap Durumu:
- Oyuna girdiğinde hesabınla oturum açmış olduğundan emin ol. Yanlış bir hesapla giriyorsan satın aldığın nesneler kaybolabilir.
- RockStar Social Club hesabının güvenliğini kontrol et. Hesabın sizden başka birisi tarafından erişilmiş olabilir.
4.
Tüm Eşyaları Kontrol Et:
- Oyuna tekrar giriş yaptıktan sonra, envanterini, garajını ve depolarını kontrol et.
- Satın aldığın şeyler kaybolduysa, RockStar destek ile iletişime geçebilirsin.
5.
RockStar Destek ile İletişim:
- Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, RockStar Games destek sistemine başvur. Sorunun detaylarını (ne zaman oldu, hangi nesneler kayboldu vs.) onlara ilet.
Bu adımları izledikten sonra sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.