Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öncelikle laptop kullanıyor olman bir şeyi değiştirmez. Yani yine önerdiklerimi deneyebilirsin.
Ayrıca RAM kullanımın çok yüksek. GTA 5'i açmadan önce arka plandaki gereksiz bütün uygulamaları kapatman lazım.
Elinde fazladan RAM de var mış. Yazdıklarımı diğer RAM'i takarak da dene.
Dediğim gibi RAM kullanımın çok yüksek. Muhtemelen ondan da kaynaklanıyordur. Gereksiz arka plan uygulamalarını kapat.
MSI Afterburner'dan RAM ekledim ve RAM'im 7400 7500 civarlarına geldiğinde droplar başlıyor 7700-7800'lerde biraz duruyor ve sonra kapanıyor oyun 16'lık bir RAM almam gerecek gibi+ olarak en boş'ta RAM kullanımı böyle.
MSI Afterburner'dan RAM ekledim ve RAM'im 7400 7500 civarlarına geldiğinde droplar başlıyor 7700-7800'lerde biraz duruyor ve sonra kapanıyor oyun 16'lık bir RAM almam gerecek gibi+ olarak en boş'ta RAM kullanımı böyle.
![]()
Sorunum çözüldü sanal belleği RAM'im kadar(8 GB) yapınca sorun gitti.
groff
Başarılı
CPU:İ7 6600U
RAM:8GB
GPU:İntel Hd graphics 520(Harici olarak bir amd ekran kartım var ama driver yüklenmiyor ve kullanamıyorum)
canbozkurt
Yetkin
Oyunu 30-40 FPS stabil oynarken bir anda donuyor ve çöküyor. (Lütfen yardım edin, aynı görevde dejavu yaşıyorum.)
Aynı görevde dejavu yaşıyorum dediğiniz için sormak istedim hep aynı görevde mi çöküyor?
Ayrıca oyununuz korsan mı?
groff
Başarılı
Oyunun başındaki Lamar ile araba çaldığımız görevde çöküyor belli bir çökme yeri yok rastgele çöküyor ayrıca oyunum korsan değil.Aynı görevde dejavu yaşıyorum dediğiniz için sormak istedim hep aynı görevde mi çöküyor?
Ayrıca oyununuz korsan mı?
groff
Başarılı
Grafikleri düşürüp denediniz mi? Arka planda sistemi ve RAM'leri zorlayacak programlar açıksa onları kapatıp dener misiniz?
Gölgeler kapalı arkada hiçbir şey açık değil sadece MSI Afterburner açık ama onu açmadan öncede çöküyordu.
groff
Başarılı
Hayır oyun donuyor ve kapanıyor oyun.
Oyunculukgibisi
Becerikli
Modmu kurdunuz?
Yeni konular
-
-
Çözüldü Sorunsuz çalışan sistem için BIOS güncellemesi yapmak şart mı?
- deckardvibes
-
-
-
-
-
-