Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Oyunu indirdim, herhalde eski bulut kayıtları gördü. Michael'ın psikologla konuştuğu kısımdan başlıyor. Ben ilk banka soygunundan itibaren başlamasını istiyorum. Oyun içinden yeni oyun yapınca loading'de çöküyor. Başka şekilde yeni oyun yapabilir miyim? Oyun Epic üzerinden.

Çözüm
Oyun save dosyalarını silmeyi deneyebilirsin, buluttan silemiyorsan şu anlık lokal olarak "Belgeler" klasöründe muhtemelen appdata içinde "Rockstar Games" ya da "Social Club" adlarında klasör vardır, oranın içinden silip dene belki çalışır. Bir de ilk başta offline olarak başlat tekrar indirmesin save belgelerini.
Oyun save dosyalarını silmeyi deneyebilirsin, buluttan silemiyorsan şu anlık lokal olarak "Belgeler" klasöründe muhtemelen appdata içinde "Rockstar Games" ya da "Social Club" adlarında klasör vardır, oranın içinden silip dene belki çalışır. Bir de ilk başta offline olarak başlat tekrar indirmesin save belgelerini.

Çözüm