GTA 6 çıkmadan önce PS5 alsam mı diye düşünüyorum bir süredir ama erkenden gaza gelip almayı da pek istemiyorum. Sonuçta iyi bir PC sahibi olduğum için bir sene boyunca cihaz yatacak orada. Alırsam sadece GTA 6 için alacağım, almazsam ve oyun çok iyi çıkarsa ama oynayamazsam içimde bir ukte kalır PC'ye çıkana kadar. Ben kendimi biliyorum oynayamazsam incelemeleri ve klipleri düşmeye başlayınca dayanamayıp deli gibi izleyeceğim hepsini. Tabii oyun çıktıktan hemen sonra veya 3. ve 4. fragmana bakarak kesin almaya veya almamaya karar verebilirim. Şimdi sorum şu zaten alırsam sıfır almayı düşünmüyorum, ikinci el piyasa fiyatları çok artar mı? Enflasyonu ve dolar kurunu dahil etmiyorum zaten 2026 Mayısa kadar (hatta bir erteleme daha olursa sonbahara kadar) her türlü bir artış olur ama ekstra sadece GTA 6 yüzünden bir artış olur mu sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Fiyat artışı olmaz fakat konsol sıkıntısı yaşanabilir. Karaborsaya düşer oradan fiyat artışı olabilir. Resmi olarak fiyat artışı olmaz.
GTA 6 yüzünden bir şey olacağını düşünmüyorum ama ne kadar erken alırsanız kâr bence.GTA 6 çıkmadan önce PS5 alsam mı diye düşünüyorum bir süredir ama erkenden gaza gelip almayı da pek istemiyorum. Sonuçta iyi bir PC sahibi olduğum için bir sene boyunca cihaz yatacak orada. Alırsam sadece GTA 6 için alacağım, almazsam ve oyun çok iyi çıkarsa ama oynayamazsam içimde bir ukte kalır PC'ye çıkana kadar. Ben kendimi biliyorum oynayamazsam incelemeleri ve klipleri düşmeye başlayınca dayanamayıp deli gibi izleyeceğim hepsini. Tabii oyun çıktıktan hemen sonra veya 3. ve 4. fragmana bakarak kesin almaya veya almamaya karar verebilirim. Şimdi sorum şu zaten alırsam sıfır almayı düşünmüyorum, ikinci el piyasa fiyatları çok artar mı? Enflasyonu ve dolar kurunu dahil etmiyorum zaten 2026 Mayısa kadar (hatta bir erteleme daha olursa sonbahara kadar) her türlü bir artış olur ama ekstra sadece GTA 6 yüzünden bir artış olur mu sizce?
yusufumm07
Üstün
Olabilir belli olmaz kitlenmiş bekliyoruz Gta 6'yı
LAglace
Yetkin
Yurt dışını hesaba katmadan sadece bizim ülkedeki fırsatçıları düşünürsek tabii ki artacaktır, zaten dediğin gibi döviz kuru vesaire de etkileyecektir. Yalnız değilsin merak etme, şahsen ben de sırf GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum. GTA 6 dışında bana konsol aldıracak bir oyun yok. Ne kadar erken alırsan o kadar iyi, bence bütçe varsa PS5 Pro, daha düşük bütçede PS5 Slim alıp kenarda bekletilebilir, zaten kolay kolay bozulan cihazlar değiller. Zaten Xbox konusuna hiç girmiyorum çünkü piyasası çok yavaş, elden çıkarması çok uzun sürecektir. Sırf GTA 6 için alınan konsolu haliyle GTA 6'dan sonra satmak istersen elinde uzun süre tutman gerekebilir, bu yüzden de Xbox tercih edilmemeli.
- Makaleler
- 43
Durumun var ise almanı tavsiye ederim. GTA 6'yı geçtim, sadece ekonomik sebeplerden ötürü bile o zamana kadar her şeye kat kat zam gelir.
GTA 6 çıkana kadar zaten konsol fiyatlarına 2-3 defa zam gelir. GTA 6'nın oyun dünyasında her ne kadar iyi bir yeri olacak olsa da resmi olarak konsol fiyatlarına etki etmez. Sadece çıkmaya yakın ve çıktığı zaman birçok insan alacağı için pazar satıcıları fiyatları yükseltir.