GTA 6 Extended Look - 23 dakikalık diyalog kurgulu Türkçe alt yazı çalışması

MeReKGs67

Üstün
Selamlar arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi GTA 6'nın resmi Türkçe dil desteğiyle çıkması için küresel ve yerel basında ses getiren büyük bir topluluk mücadelesi veriliyor (#WeWantGTA6inTurkish). Ben de bu harekete somut bir destek sağlamak amacıyla sızdırılan 23 dakikalık genişletilmiş görüntüler (Extended Look) üzerinde kapsamlı bir yerelleştirme ve kurgu çalışması yaptım.

Neler Yapıldı?

• Çeviri Kokmayan Lokalizasyon: Motamot çeviri yerine oyunun Latin ve getto sokak argosuna, karakterlerin ruh haline uygun stüdyo kalitesinde bir Türkçe dil uyarlaması yapıldı.

• Sinematik Diyalog Kurgusu: Dakikalarca süren diyalogsuz ölü boşluklar ve sessiz asansör beklemeleri yumuşak karartı efektleriyle ayıklandı; tek bir replik bile atlanmadan akıcı bir mini dizi haline getirildi.

• Sıfır Kurgu Programı: İşin ilginç yanı, Premiere veya CapCut gibi hiçbir arayüzlü kurgu programı kullanılmadan; sadece Notepad, Subtitle Edit, Google AI Studio ve FFmpeg komutlarıyla (RTX 4060 gücüyle) saf kodlarla işlendi.

Videoyu aşağıdan 1080p kesintisiz olarak izleyebilirsiniz:

Umarım beğenirsiniz, Rockstar'a sesimizi duyurabilmek adına desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…