Arkadaşlar, elimde halihazırda Series S ve Ryzen 7 3700X ve RTX 3070'li bir PC var. Bu yaza work and travel düşünüyorum. WAT yapamasam bile yine de yurt dışına gideceğim kesin gibi. Yurt dışı imkanlarını da göz önünde bulunudurur isek sizce hangi konsol mantıklı olur? Series S'in RDR 2 performansı bile ara ara can sıktığını düşünürsem GTA 6'yı düşünemiyorum kesinlikle. Sizce Xbox'ta kalıp Series X'e mi gecmeliyim? Yoksa PS tarafı daha mı mantıklı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
PS5 Pro yurt disindan.
1- Kesinlikle PlayStation 5 Pro.Arkadaşlar, elimde halihazırda Series S ve Ryzen 7 3700X ve RTX 3070'li bir PC var. Bu yaza work and travel düşünüyorum. WAT yapamasam bile yine de yurt dışına gideceğim kesin gibi. Yurt dışı imkanlarını da göz önünde bulunudurur isek sizce hangi konsol mantıklı olur? Series S'in RDR 2 performansı bile ara ara can sıktığını düşünürsem GTA 6'yı düşünemiyorum kesinlikle. Sizce Xbox'ta kalıp Series X'e mi gecmeliyim? Yoksa PS tarafı daha mı mantıklı?
2- Series S'e de optimizasyon gelir merak etme.
Duyduğuma göre (bu kesin değildir) oyun PlayStation 5 pro için özel olarak optimize edilmeyecekmiş. Düz PS5 olarak optimize edilecekmiş. Pro da o sürümü kullanacakmış. Bunun benzerini GTA 5 için de yapmışlardı ps3 için. Ondan kararsızım PS5 pro almakta. Çoğu kişi gereksiz masraflı dedi. Konsolu daha çok gta 6 için alıyorum asıl hedefim PC'mi geliştirmek. AM5'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi aradaki farka?1- Kesinlikle PlayStation 5 Pro.
2- Series S'e de optimizasyon gelir merak etme.
- Makaleler
- 43
Series S GTA 6’nın üstesinden gelir. Yine de değiştireceğim diyorsanız PlayStation’a geçmenizi tavsiye ederim. 2. Fragmandan PlayStation 5 performansını bile gördük.
Series S'in açıkçası hiç zannetmiyorum üstesinden gelebileceğini. Zaten Series S F/P olarak çok memnun olsam da PC var iken çok gereksiz kalıyor. Hiç özel oyunu yok gibi. Kendi oyunu bile olan starfield'ın performansını görünce düşünmüyorum ilerlemeyi. PS5lerde sizce dijital sürüm mü CD'li alınmalı? İlk defa PS tarafına geçeceğim PSN deluxe almak mı yoksa cdli oyun olarak ilerlemek mi daha ekonomik oluyor PS tarafında?Series S GTA 6’nın üstesinden gelir. Yine de değiştireceğim diyorsanız PlayStation’a geçmenizi tavsiye ederim. 2. Fragmandan PlayStation 5 performansını bile gördük.
- Makaleler
- 43
@Yagami Light
CD devri bitti hocam, dijital her türlü daha avantajlı bana kalırsa.
CD devri bitti hocam, dijital her türlü daha avantajlı bana kalırsa.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-