Bütçe
8000

Berko0909

Çalışkan
Selam dostlar, GTA 6'yı en ucuz yoldan

Deneyimlemek istiyorum ve bunun için Series S almayı planlıyorum. Elimde 4080'li bir PC var, yani sadece GTA 6 için konsol alacağım. Series X, Series S ve PS5'in ortak şekilde 30 FPS vereceği bekleniyor. Grafik düşmesi çok sıkıntı değil, sonuçta oynanışı doğrudan etkileyen bir unsur yok. Konsolu ikinci el olarak almayı düşünüyorum; Series S ortalama 6K civarında bulunuyor buralarda. Series X ve PS5 ise 15-16K'den aşağıya bulunmuyor. Bunun yanında Game Pass avantajı da var. 11 yaşında bir kardeşim de var, ileride ona verebilirim. Sizce ne yapılmalı? Bütçe yaklaşık

8K olabilir ancak.

Bütçeniz 8K ise ve konsol alacaksanız üstüne GTA 6 oynayacaksanız zaten Series S dışında bir seçenek yok. Series S sahibi biri olarak o konsol ile GTA 6 oynayacağıma PC'de oynamak için 2 sene beklerim daha iyi.

2 katlık bir fiyat farkı var arada Series X de düşünüyorum Game Pass yüzünden ancak sadece GTA 6 biraz daha iyi grafikler ile gözüksün diye bu 2 katlık farkı ödemek istemiyorum zaten günlük kullanmayacağım bir cihaz sadece GTA 6 için.

2 katlık bir fiyat farkı var arada Series X de düşünüyorum Game Pass yüzünden ancak sadece GTA 6 biraz daha iyi grafikler ile gözüksün diye bu 2 katlık farkı ödemek istemiyorum zaten günlük kullanmayacağım bir cihaz sadece GTA 6 için.

Ben rahat oynatabileceğini düşünmüyorum o yüzden tavsiye etmiyorum.

Ancak 8K oluyorsa Series S alacaksınız, iki gölge az göreceksiniz, bazı texture'lar daha dandik olacak, çözünürlük daha düşük olacak. Önemli bir şey mi, benim için hiç önemli bir şey değil. Bomboş muhabbetler, oyunu mekaniği için oynarım. Oyunun mekanikleri kaliteliyse zaten immersive haline gelir. Keyif almak için kasılmaya gerek yok, oyna geç. RDR2'yi XBOX One oynatabildiyse bir şey düşünmeye gerek yok.

Ancak 8K oluyorsa Series S alacaksınız, iki gölge az göreceksiniz, bazı Texture'lar daha dandik olacak, çözünürlük daha düşük olacak. Önemli bir şey mi, benim için hiç önemli bir şey değil. Bomboş muhabbetler, oyunu mekaniği için oynarım. Oyunun mekanikleri kaliteliyse zaten immersive haline gelir. Keyif almak için kasılmaya gerek yok, oyna geç. RDR2'yi Xbox One oynatabildiyse bir şey düşünmeye gerek yok.

Bana da mantıklı gelmedi hocam benim durumum için sadece bir oyun için çok para dökülecek sonrasında da çocuk kullanacak zaten benim GTA hariç kullanacağım bir cihaz olmayacak.

Ben rahat oynatabileceğini düşünmüyorum o yüzden tavsiye etmiyorum.

Genel deneyiminiz nasıl hocam peki anlık takılmalar vb. durumlar var mı?

Xbox almak gibi bir hata yapmamani oneririm. Konsol dedigin playstationdur gerisi yalan. Ben 2 yil Xbox kullandim sunucular cokup duruyor kolunda gecikme oluyor FPS oyunlarinda hissediyorsun vs. Konsol alacaksan PlayStation almanı oneririm.