Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Ikinci el PS5'ler fiyatina degmez bence. 5-6 yillik bir cihaza o paralari vermezdim. Bir de Rockstar'in paylastigi screenshot'lardan oyunun PS5'te downgrade yedigi belli oluyor. Performans modunda anca 50-60 FPS calistirir muhtemelen.
Çok uygun ve fan sessiz bulursan yapıştır derim. Millet 1 oyun için fiyat artmaz diyordu ama şimdiden arttırmaya başlamışlar. Uygundan kastım 21.000-23.000 arası bulursan direkt al. Maksimum 24.000 falan verirdim.
PC'ye çıkana kadar idare etmelik slim alacağım ben. Yeterli olur en azından.
The Semih
Başarılı
- Makaleler
- 1
PS5 Pro'ya Enhanced olarak çıkacak GTA 6, asıl deneyim Pro ile alınır ama bütçene bağlı tabii.GTA 6 için PS5 Slim yeterli olur mu sizce? Pro çok pahalı Slim alacağım ama oyun GTA 6 olunca şüphelerim var sizce nasıl olur?
Her iki konsol içinde en iyi şekilde çalışacağı söyleniyor. Bana kalırsa Slimde bizi üzmeyecek. Pro’ da tabi ki bir tık daha iyi olur. PS tarafında iyi çalışmayacak diyen arkadaşların XBOX tarafında ne yapacağını düşünmesi lazım. Şirket Sony ile anlaşmalı durumda her yerde en iyi deneyim PS5’de etiketi koymuşlar. Rockstar bu optimizasyonu halletmişlerdir. 45-60 arası FPS’ler göreceğine eminim. Hikayeyi oynamak için bütçe varsa alınabilir. Sonrasında online oynamak için PC’ye geçmek daha mantıklı gibi. Plus üyeliği zaten oyunun parasını çıkarıyor uzun vade de. Oyunu ikinci kez PC’ ye almak daha mantıklı bu noktada
Değmez konsol donanımını hiç beğenmiyorum düzgün çalışacak diye oyunu GTA 5'e çevirecekler. Fiyatını hak etmiyor hiçbir konsol.
Patriot
Üyecik
Değmez konsol donanımını hiç beğenmiyorum düzgün çalışacak diye oyunu GTA 5'e çevirecekler. Fiyatını hak etmiyor hiçbir konsol.
Sanırım Slim kiralayıp PC çıkınca orada alacağım böylesi mantıklı geldi zaten yakında PS6 çıkacak o yüzden 5'e para vermek istemiyorum.
Yeni konsolların eli kulağındayken almak hiç mantıklı değil. Yeni konsolda ve PC'de gerçek tadı çıkar bu oyunun.Sanırım Slim kiralayıp PC çıkınca orada alacağım böylesi mantıklı geldi zaten yakında PS6 çıkacak o yüzden 5'e para vermek istemiyorum.
gustavo
Üstün
Ikinci el PS5'ler fiyatina degmez bence. 5-6 yillik bir cihaza o paralari vermezdim. Bir de Rockstar'in paylastigi screenshot'lardan oyunun PS5'te downgrade yedigi belli oluyor. Performans modunda anca 50-60 FPS calistirir muhtemelen.
Xbox Series S'de nasıl bir grafikle çalışacak, çok merak ediyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam Yaz indirimlerinden 20 dolara kadar oyun önerisi
- Max Caulfield
-