Rogue 69

Üstün
GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak istiyorum ama PS5 ve Xbox Series X fiyatları uçuk. Series S'de de nasıl çalışacağını ve oyundan ne kadar ödün verileceği sıkıntı. Sizce Series S alınır mı oynamak için?

GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak istiyorum ama PS5 ve Xbox Series X fiyatları uçuk. Series S'de de nasıl çalışacağını ve oyundan ne kadar ödün verileceği sıkıntı. Sizce Series S alınır mı? Oynamak için?

Şahsen ben de aynı şekilde fiyatlardan dolayı GTA 6 için Series S aldım, bence sen de al fakat dikkat etmen gereken 2 durum var.

Birincisi, internet hızının yüksek olması lazım, biliyorsun Series S dijital, CD yok, ondan dolayı internet hızı çok önemli.

İkincisi, depolaması 512 GB (330 GB kullanmana izin veriyor). Yani 1-2 oyun yükleyeceksen sıkıntı yok ama benim gibi 4-5 oyun atacaksan Xbox'un kendi depolama genişletme kartını alman gerekiyor. (Ben aldım.)

Aynı zamanda GTA 6'ya gelecek olursak, misal GTA 5 PS3'e çıktı ve PS3'te bile çok iyi grafikleri vardı, yani bence Xbox Series S de GTA 6'yı çok iyi çalıştıracaktır diye düşünüyorum.

Şahsen ben de aynı şekilde fiyatlardan dolayı GTA 6 için Series S aldım, bence sen de al fakat dikkat etmen gereken 2 durum var.

Birincisi, internet hızının yüksek olması lazım, biliyorsun Series S dijital, CD yok, ondan dolayı internet hızı çok önemli.

İkincisi, depolaması 512 GB (330 GB kullanmana izin veriyor). Yani 1-2 oyun yükleyeceksen sıkıntı yok ama benim gibi 4-5 oyun atacaksan Xbox'un kendi depolama genişletme kartını alman gerekiyor. (Ben aldım.)

Aynı zamanda GTA 6'ya gelecek olursak, misal GTA 5 PS3'e çıktı ve PS3'te bile çok iyi grafikleri vardı, yani bence Xbox Series S de GTA 6'yı çok iyi çalıştıracaktır diye düşünüyorum.
Depolama genişletme kartını nereden ve ne kadara aldın hocam? Kaç GB?

Depolama genişletme kartını nereden ve ne kadara aldın hocam?

Dostum depolama genişletme kartını daha 2 ya da 3 ay önce 4.900TL'ye Letgo'dan aldım 512 GB olan versiyonunu yani sağlığı vb gayet iyiy di fakat bence 2. el al çünkü sıfırları neredeyse konsol fiyatında. Ve de öyle başka ssd/hdd de çalışmıyor sdece resmi depolama genişletme kartı çalışıyor bilgin olsun.

Series S, grafik gücü anlamında Series X'in 3'te 1'i kadar. X'te 1440P çalışırsa oyun S'de basitçe 850P civarında çalışabilir detayları biraz düşürürlerse 1080P'yi yakalarlar. CPU aynı olduğu için oyunun geri kalanı aynı olur. Genel atmosferi koruyabileceklerini düşünüyorum.

Son düzenleme: