Maksimum 100 USD olacağını düşünüyorum, aşağısı olur daha fazlası olamaz. Online üzerinden önümüzdeki 10 yılda yeteri kadar para kaldıracağını düşünüyorum. Sürümden kazanır.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de fiyat konusunda çok iyimser değilim. Öyle ucuza çıkacağını çok sanmıyorum.
Bulabilirsem ve fiyatı da dijital versiyonu ile aynıysa ben de kutulu almak istiyorum. Bu serinin oyunlarını kutulu almak lazım bence.Kutulu alacağım için dijital önemli değil. 2.el CD alırız artık.
Sende GTA 5'in CD'li versiyonu vardı. Keşke bende de olsa. Eğer bulursam koleksiyonuma eklerim.Bulabilirsem ve fiyatı da dijital versiyonu ile aynıysa ben de kutulu almak istiyorum. Bu serinin oyunlarını kutulu almak lazım bence.
Zamanında iyi ki almışım. Şu an da güzel oluyor koleksiyon için.Sende GTA 5'in CD'li versiyonu vardı. Keşke bende de olsa. Eğer bulursam koleksiyonuma eklerim.![]()
Sorması ayıp kaç TL'ye aldın? Buradaki konsolcuda 2-3 tane var da. 300₺ ye veriyor.Zamanında iyi ki almışım. Şu an da güzel oluyor koleksiyon için.
200 TL’ye almıştım diye hatırlıyorum.Sorması ayıp kaç TL'ye aldın? Buradaki konsolcuda 2-3 tane var da. 300₺ ye veriyor.
En mantıklı yatırımlardan birini yapmışsın.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Fiyat tartışmaları adına fikrim: 70 USD.
Yeni konular
-
EFT, havale ve Fast ücretsiz olan iki banka tavsiyesi
- Tesla Bobini
-
Elektronik Seçili Dyson ürünlerinde 30.000 TL'ye 3.000 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-