Valla hocam mekanikleri falan çok iyidir o konuda dünyanın en iyisi olabilir ona eyvallah derim. Ama ben o sahneden sonra bıraktım oyunu. Mekanikleri ve oynanışı çok iyidir ona lafım yok fakat hikaye hiç benlik değildi.Joel öldü diye The Last of Us Part 2'ye dünyanın en kötü oyunu diyen insanlar vardı hocam, ben artık şaşırmayı bıraktım.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Hikaye konusunda haklısınız, hikayeyi ben de sevmedim; Joel’un ölümü senaryo gereği kabul edilebilir, ona çok takılmadım ama Abby’nin zorla sevdirilmeye çalışılması, temponun Türk dizisi gibi yavaş ilerlemesi ve Ellie’nin 500 kişiyi, hatta hamile bir kadını öldürecek kadar aşağılık bir karaktere dönüşüp finalde "intikam kötüdür" diyerek Abby’yi affetmesi çok saçmaydı. Senaryo daha iyi olsaydı, oyun rahat 10/10 olurdu.Valla hocam mekanikleri falan çok iyidir o konuda dünyanın en iyisi olabilir ona eyvallah derim. Ama ben o sahneden sonra bıraktım oyunu. Mekanikleri ve oynanışı çok iyidir ona lafım yok fakat hikaye hiç benlik değildi.![]()
Development kalitesiyle The Last of Us Part 2, dünyanın en iyi oyunlarından biri (benim için en iyisi). Bence GTA 6 başarısız olursa bu unvanı korumaya devam eder. Optimizasyonu da muhteşem, adamlar 2020’de, 7 yıllık PS4’te bile harika grafikler ve sorunsuz oynanış sunmayı başarmıştı.