GTA 6'ya özel DualSense kontrolcüsü tanıtıldı

GodOfWar 99

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal!

19 Kasım'da çıkacak olan GTA 6 için özel DualSense tasarımının tanıtımı Sony tarafından oyunculara tanıtıldı. 10 Eylül tarihi itibari ile satışa sunulacak ve fiyatı $85 olacak. Görsel bakımından bence çok hoş duruyor. Şimdi 5.000 TL vermek yetmezmiş gibi; hemen hemen aynı fiyata bu DualSense'ye para gömeceğiz anlaşılan.

DualSense'in ayrıca tüm özellikleri aktif bir şekilde kullanılabilir hale gelecek. Renkli gövde bakımından gerçekten güzel duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Koleksiyona bir yenisini daha ekler misiniz?

Kaynak: https://www.itopya.com/blog/gta-6-h...bz4EV3dYGReSSafL8uAVaYdMdpgTCk0NbKeZyZ8gRowtv

Bayağı yaratıcı olmuş. Bu tasarımı yapan kişi kimse söyleyin de gördüğümüzde direkt geçelim. GTA 6'ya ait olan her şeyi beğenen fanboy tayfa da beğenmiştir muhtemelen bunu. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz yine de..

Konsol oyuncusu degilim de sifirdan DualSense alinacaksa almaya deger bence. Ama zaten halihazirda yeterince DualSense sahibiyseniz degmez.

Heyecan dorukta bakalim, Kasim'da muthis bir oyun cikacak ben de YouTube'dan izleyebilmekle yetinecegim.

Son düzenleme:
Stick drifte mahkûm bir çöp parçası daha ama parlatılmış.

Her modelde Stick drift olacak diye bir şey yok. Ben 2 senedir kullanıyorum elimde 2 adet DualSense var bende neden drift problemi olmadı? Eski modellerde olabiliyor. Zevk meselesi isteyen alır. Ama alırken model numarasına dikkat etmeli.

Abi eninde sonunda olacak. 5.000 TL'ye kol yapıp içine hall/tmr koymuyorlar.

Rezil bir kontrolcü, 2-3 aya stick drift başlıyor.

Giderim şerefimle Xbox alırım, sonra aynı fiyata TMR stick'li, lisanslı bir kontrolcü alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…