GTA 6'ya özel DualSense kontrolcüsü tanıtıldı

Potansiyometre kullanan her kontrolcüde marka model fark etmez eninde sonunda olacak. Merak etmeyin sizde de olacak. Konsolda başka seçenek yok mecbur alınmak zorunda bunun dışında çöp ürün.

Evet DualSense'in seri numarasının sonunda "A" var ise daha kalın karbon plakaları kullanılıp drift problemi çözülen (kronik olmaktan çıkan) jenerasyon demek diye biliyorum. Fizik kurallarına göre illa stick drift olacak ama yeni jenerasyonda öyle çabuk drift olmuyor.

Potansiyometre kullanan her kontrolcüde marka model fark etmez eninde sonunda olacak. Merak etmeyin sizde de olacak. Konsolda başka seçenek yok mecbur alınmak zorunda bunun dışında çöp ürün.
Hall Effect Stickler alıp işi bilen birine taktırılabilir bence.

Konsol kullanıyorsan bozulduğunda tek çözüm yolu bu zaten. Fakat PC için aldıysan 5-6k para verip bir de stick değiştirmekle uğraşmak enayilik.

Konsol kullanıyorsan bozulduğunda tek çözüm yolu bu zaten. Fakat PC için aldıysan 5-6k para verip bir de stick değiştirmekle uğraşmak enayilik.
Ben tamamen Sony kollarının tasarımını ve şeklini sevdiğim için alıyorum aslında DualSense Edge alıp değiştirilebilir analoglar ile kullanacaksın muazzam olur.

Ayrıca drift olduğu zaman deadzone'u arttırmak işe yarıyor o minik oynamaları input olarak görmüyor sistem direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…