Selam. GTA IV oynamaya karar verdim. Bu hatayı alıyorum. İnternetten şu dosyaları buldum. Hepsini atınca çalışıyor. Hangi dosya doğru dosya acaba? Deneme yanılma yaparak bulmaya üşendim.
Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.
O dosyalarla işimiz yok bizim. Paylaştığın raporda ben sana sistemdeki dosyayı silip DX kurmanı söyledim. O dosyayı silip DX kurmana rağmen sorun devam ediyorsa tekrar rapor paylaş zira sistem dosyaları arasında çöp DLL var hala.
Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.
Düzelmedi diyorum ama inat ediyosun. Belli ki ekran kartı sürücümde sorun var mış. DDU ile ekran kartı sürücümü silip yeniden yükledim ve çalıştı. Ekran kartı sürücüsünün yanında yüklendiği DLL'ler düzeltti muhtemelen.