Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam. GTA IV oynamaya karar verdim. Bu hatayı alıyorum. İnternetten şu dosyaları buldum. Hepsini atınca çalışıyor. Hangi dosya doğru dosya acaba? Deneme yanılma yaparak bulmaya üşendim.

1738221556500.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.
Tamam, videon dediğimi kanıtlamış oldu. O DLL çöplüğünü sil ve yeni rapor paylaş. Sırayla sistemindeki sorunlu DLL dosyalarını temizleyeceğiz.
O DLL çöplüğü yokken rapor paylaşmıştım zaten. O DLL çöplüğü varken açılan bi oyunun hata raporunu nasıl paylaşabilirim?

Dediğini yaptım. Önce DLL dosyasını sildim, sonra DirectX aracı ile DLL'leri yükledim. Bu işe yaramamıştı. Sonra DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve yeniden yükledim. Şuan sorunsuz girebiliyorum. Yine de yardım için teşekkür ederim.

Çözüm
DDU ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok. DLL silip DX kurunca düzelmiştir.
Düzelmedi diyorum ama inat ediyosun. Belli ki ekran kartı sürücümde sorun var mış. DDU ile ekran kartı sürücümü silip yeniden yükledim ve çalıştı. Ekran kartı sürücüsünün yanında yüklendiği DLL'ler düzeltti muhtemelen.