Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Oyun 60 FPS çalışıyor. Fakat bazen sanki drop giriyor gibi oluyor. Ancak sayaç hep 60 FPS gösteriyor. Nedeni ne olabilir? FusionFix yüklü. Vulkan modu seçili.
Bende de 165 FPS ama droplu yaptığım basit işlem. Steam, kütüphane, oyuna geldim sağ tıkladım yönet dedim ve kaldırdım. Uğraşamam yani.
Because The Internet 43
Uzman
GTA 4 ve mükemmel optimizasyonuOyun 60 FPS çalışıyor. Fakat bazen sanki drop giriyor gibi oluyor. Ancak sayaç hep 60 FPS gösteriyor. Nedeni ne olabilir? FusionFix yüklü. Vulkan modu seçili.
Benzer bir problem GTA 5 de de var aslında ama 4 ayrı bir problemli.
Aeronight
Üstün
FusionFix'in en son sürümüyle arasında biraz fark var. Şu rehberimden ihtiyacın olana bakabilirsin. Ek olarak ekran kartı ve oyunu oynadığın sürümü öğrenebilir miyim?
3060Ti sistemde oyunun en fazla kasabileceği yer olan Times Square'deyım ve FPS'im böyle.
Selamlar, hoş geldiniz. GTA camiasının modlara olan sevgisini bilirsiniz. Bu rehberde, en sevdiğim GTA oyunu olan GTA IV'ü modlamayı ve bu modlarla birlikte oyunu günümüze göre modernleştirmeyi göstereceğim. Pek fazla mod kuramıyorsunuz zaten, olanlarla yetineceğiz.
Hem oyunu bozabildiği ve bazı optimizasyon sorunlarına yol açabildiği için hem de yükleyeceğimiz FusionFix ve DXVK ile uyuşmadığı için, ENB gibi grafik modları kullanamayacağız. Biz sadece ekstra özelliklerle, GTA IV'ü modernleştirmeye çalışacağız.

Her şeyden önce şunu demeliyim ki...
Hem oyunu bozabildiği ve bazı optimizasyon sorunlarına yol açabildiği için hem de yükleyeceğimiz FusionFix ve DXVK ile uyuşmadığı için, ENB gibi grafik modları kullanamayacağız. Biz sadece ekstra özelliklerle, GTA IV'ü modernleştirmeye çalışacağız.
- Aeronight
- grand theft auto iv gta 4 modlama oyun modlama
- Forum: Oyun Modlama
3060Ti sistemde oyunun en fazla kasabileceği yer olan Times Square'deyım ve FPS'im böyle.
Son düzenleme:
Winner 82
Üstün
4060 - i5 13400F sistem. Zaten FPS limitleyici kullanıyorum. FPS sabit 60 gösterse de drop giriyor.FusionFix'in en son sürümüyle arasında biraz fark var. Şu rehberimden ihtiyacın olana bakabilirsin. Ek olarak ekran kartı ve oyunu oynadığın sürümü öğrenebilir miyim?
Selamlar, hoş geldiniz. GTA camiasının modlara olan sevgisini bilirsiniz. Bu rehberde, en sevdiğim GTA oyunu olan GTA IV'ü modlamayı ve bu modlarla birlikte oyunu günümüze göre modernleştirmeyi göstereceğim. Pek fazla mod kuramıyorsunuz zaten, olanlarla yetineceğiz.
- Aeronight
Eki Görüntüle 277116Eki Görüntüle 277117
Bu arada o 30-40 olan ayarlar ben de 100 de.FusionFix'in en son sürümüyle arasında biraz fark var. Şu rehberimden ihtiyacın olana bakabilirsin. Ek olarak ekran kartı ve oyunu oynadığın sürümü öğrenebilir miyim?
- Aeronight
Eki Görüntüle 277116Eki Görüntüle 277117
Aeronight
Üstün
FusionFix için önerilen ayarlar bunlar. FPS limitleyiciyi kaldır benim ayarları yap. Bir de oyun sürümünü öğrensem iyi olur.4060 - i5 13400F sistem. Zaten FPS limitleyici kullanıyorum. FPS sabit 60 gösterse de drop giriyor.
Bu arada o 30-40 olan ayarlar ben de 100 de.
Winner 82
Üstün
Yani downgrade falan yapmadım. 1.0.7.0 değildir galiba.FusionFix için önerilen ayarlar bunlar. FPS limitleyiciyi kaldır benim ayarları yap. Bir de oyun sürümünü öğrensem iyi olur.
Limitleyici kurmasam ara sahneler sapıtıyor.FusionFix için önerilen ayarlar bunlar. FPS limitleyiciyi kaldır benim ayarları yap. Bir de oyun sürümünü öğrensem iyi olur.
Aeronight
Üstün
Korsan mı oyun? Limitleyici zaten FusionFixin kendi içinde var.Yani downgrade falan yapmadım. 1.0.7.0 değildir galiba.
Limitleyici kurmasam ara sahneler sapıtıyor.
Winner 82
Üstün
Korsan değil. Steam Complete Edition.Korsan mı oyun? Limitleyici zaten FusionFixin kendi içinde var.
Eki Görüntüle 277128
Yeni konular
-
-
-
-
-
Intergalactic: The Heretic Prophet, State of Play'de gösterilebilir
- christopher moltisanti
-
-
Kilitlenen konuların neden kilitlendiğine dair bilgi verilmesi zorunlu olmalı