Remake ihtiyacı gayet de var. Save sistemi iğrenç, görev başarısız olduğunda arabayla göreve gittiğiniz anları baştan oynuyorsunuz. Sırf bu yüzden oynamayı bıraktım.

SA Remastered versiyonunda görevler arası checkpoint vardı, bunun için oyunu baştan yapmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Ben oyunun son bölümündeki helikopter sekansında sorun yaşıyordum. Yaşadığım bug oydu. Bunun dışında atmosferiyle, hikâyesiyle ve fizikleriyle en sevdiğim GTA oyunu benim için. Umarım doğrudur da yeniden Liberty City sokaklarında keyif yaparız. :)

Oyun zaten miss gibi, remasterede ne gerek vardı? PC portunda optimizasyon bir tık kötüydü onu halledip güncelleme getirsinler.

Şimdi remastered gelicek oyunun renk tonunu saçma sapan bir şey yapacaklar. Bence GTA 4'e o gri ton çok yakışıyordu. Onu kesinlikle değiştirecekler.

Grafik ve oynanis acisindan buyuk farkliliklar olmayacakmis. Sanirim ufak makyajlarla yeniden piyasaya surecekler.

Mafia: Definitive Edition'da oldugu gibi bir Remake bir daha gelmez sanirim. GTA V motoru ile yeniden elden gecirseler IV'u efsane olmaz miydi?

Oyun zaten miss gibi, remasterede ne gerek vardı? PC portunda optimizasyon bir tık kötüydü onu halledip güncelleme getirsinler.

Şimdi remastered gelicek oyunun renk tonunu saçma sapan bir şey yapacaklar. Bence GTA 4'e o gri ton çok yakışıyordu. Onu kesinlikle değiştirecekler.
Aynen 4'ün olayı o zaten gri ton yani karanlık havası diğer türlü GTA 5 gibi bir şey olur zaten :D