2020'de YouTube'da Ömer DMN diye bir elemanın videolarını izleyip DC kanallarından para attırmıştım. 10 liraya 1M ne atmıştı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Ama yaptıktan sonra oyunun keyfi kaçtı, daha da oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2020'de YouTube'da Ömer dmn diye bir elemanın videolarını izleyip DC kanallarından para attırmıştım. 10 liraya 1M ne atmıştı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Ama yaptıktan sonra oyunun keyfi kaçtı, daha da oynamadım.

Şu anda gördüğüm kadarıyla kendi sitesinde yapıyor bu işlemi, bir bakacağım.

2020'de YouTube'da Ömer dmn diye bir elemanın videolarını izleyip DC kanallarından para attırmıştım. 10 liraya 1M ne atmıştı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Ama yaptıktan sonra oyunun keyfi kaçtı, daha da oynamadım.

Ömer DMN güvenilir mi? Aylar önce YimMenuV2 ile 15M para basmıştım ama fixlendi diye biliyorum. Hile güncellenince tekrar bakacağım. 2020’de Cheat Manager vardı, 999 milyon basmıştım. Keşke o zamanlar para vermeseydiniz.

Ömer DMN'den birkaç yıl önce almıştım sorun çıkmamıştı. Şimdi yine istiyorum ama risksiz olarak sattığı çok pahalı geliyor bana. Birde az riskli olanları var fiyatları ucuz ama sıkıntı olur mu diye düşünüyorum birkaç gündür.