Kaptankaplan'dan senelerdir alırım. Hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatlarda uygun.

Güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim? Ayrıca ban riski olup olmadığını nasıl bilebilirim? Siz satın aldığınızda para hesabınıza ne zaman geldi? İşlem için hesabınızı mı veriyorsunuz? Bir de bu kadar ucuz ve uygun olması normal mı? Hesabın çalınması, ban gibi bir risk var mı?

Güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim? Ayrıca ban riski olup olmadığını nasıl bilebilirim? Siz satın aldığınızda para hesabınıza ne zaman geldi? İşlem için hesabınızı mı veriyorsunuz? Bir de bu kadar ucuz ve uygun olması normal mı? Hesabın çalınması, ban gibi bir risk var mı?

3 kere aldım hiçbir sorun olmadi. Hesabin sifresi ve mailini veriyorsunuz. İşiniz bitince sifre degistirmek size bagli hocam. Ben degistirmedigim halde bir sorun yasamadim hem Legacy de hem de enhanced de.

KaptanKaplan'da stok yok gözüküyor.

Mansions Update sonrasi hileyi guncelliyorlar. Belli bir sure yok. Bizde alacagiz tekrardan arkadaşlar ile.

Mansions Update sonrasi hileyi guncelliyorlar. Belli bir sure yok. Bizde alacagiz tekrardan arkadaşlar ile.

Prix luxury güncellemesi mi? Ve güncellediklerini nereden biliyorsunuz? Güncellediklerine dair bir açıklama mı var? Yimmenu V3 çıkarsa oradan da yapılabilir, zaten v2'nin fixlendiği söyleniyor. Siz daha önce Ömer Dnm'den hiç satın aldınız mı? Kaplan sitesi daha uygun görünüyor; mesela 100M para Kaplan'da 100 TL iken, Ömer'de 75 TL, 10M fiyatı ise daha da ilginç.

Prix luxury güncellemesi mi? Ve güncellediklerini nereden biliyorsunuz? Güncellediklerine dair bir açıklama mı var? Yimmenu V3 çıkarsa oradan da yapılabilir, zaten v2'nin fixlendiği söyleniyor. Siz daha önce Ömer Dnm'den hiç satın aldınız mı? Kaplan sitesi daha uygun görünüyor; mesela 100M para Kaplan'da 100 TL iken, Ömer'de 75 TL, 10M fiyatı ise daha da ilginç.
Almadım Ömer Dnm'den. Güncellemeyi ise sordum. Ayrıca story paylaştılar güncelleme geldiği için hileleri basamıyorlar. Alsanız bile kullanamazsınız dediler konuştum. Belli bir süre yok ancak yazarsanız bize hile aktif olunca haber vereceğiz dediler.

Ömer dmn güvenilir mi? Aylar önce yimmenuv2 ile 15m para basmıştım ama fixlendi diye biliyorum. Hile güncellenince tekrar bakacağım. 2020'de cheat Manager vardı, 999 milyon basmıştım. Keşke o zamanlar para vermeseydiniz.

Bilmiyordum o zaman bilsem beleşe basardık. Hileyi aldıktan sonra oyundan zevk alamadım. Para kazanma çabanız bitiyor amacınız kalmıyor. Gereksiz iş. Hilesiz hurdasız daha keyifli. Tavsiye etmiyorum kimseye.