Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dostprime

Başarılı
Merhaba, öncelikle bir tane gıcık araba görevi var geçemiyorum, zıplatmalı zıplatmalı. Oradan sonraki görevin save dosyasını hangi siteden bulabilirim, ya da bana atabilecek biri var mı? Bir türlü geçemiyorum o görevi.

Numpad tuş takımına ayarlı. Sırayla tuşları yön tuşlarına atarsan kolayca geçebilirsin.

Denendim olmuyor tavsiyeniz için minnet duyarım.

Save dosyaları Steam versiyonunda uyumsuzluk yaratabiliyor, Steam'den mı oynuyorsunuz?

Ve ayarlardan frame limit koyduğunuzda oyun kasıyor fakat daha rahat geçilebiliyor.

Teşekkürler tavsiye için ama oyunum crackli nedeni ise hiçbir platformda normal GTA San Andreas'ı bulamadım.

Bu dosyanın içinde aradığın tüm görevler var indirdiğin dosyanın içinden bulabilirsin görevin adını bularak ama güvenliğini garantiliyemem.

Teşekkürler çözüm için.

FPS sınırlayıcısını açıp deneyin, sanki bir yerlerden FPS lock kapalı olunca o görevin sapıttığını duymuştum.

Olmuyor teşekkürler.

GTA SA: Definitive Edition | D.E.P bu modu indir sonra o görevi yap çünkü ben dahil oyunun vanilya yani orijinal halini oynamıyorum bu modu kurmadan.

Teşekkürler modu deneyiceğim.