Tm hocam kalsın kural dışı olduğu için bir site var oradan indirmeyi düsünüyorum.

PC portu sorunlu konusu doğru bunun için downgrade falan yapman gerekiyor.
İkisini de indirin hocam. Kurulum aşamasında yardımcı olurum.
Moderatörlere not: Dosyaları inceleyebilirsiniz. En ufak malware içermediğine dair kefilim. Çıkarsa banlayabilirsiniz.

Burada var ama biraz tuzlu CD DVD olarak güvenilir satıcı bulursan oradanda alabilirsin sonrasında CD yada DVD içindeki setup dosyasını exe dönüştürme gibi bir şey vardı onuda yedeklersin olur biter.

Burada var ama biraz tuzlu CD DVD olarak güvenilir satıcı bulursan oradanda alabilirsin sonrasında CD yada DVD içindeki setup dosyasını exe dönüştürme gibi bir şey vardı onuda yedeklersin olur biter.
Definitive versiyonu aldığınızda orijinal oyunlarda geliyor mu? Mafia Trilogy gibi? Onda da Definitive'ı alırsan, eski oyunda otomatik geliyordu yanında.

İkisini de indirin hocam. Kurulum aşamasında yardımcı olurum.
moderatörlere not: Dosyaları inceleyebilirsiniz. En ufak malware içermediğine dair kefilim. Çıkarsa banlayabilirsiniz.

Hangisini indireyim hocam 2 sinide mi?

Definitive versiyonu aldığınızda orijinal oyunlarda geliyor mu? Mafia trilogy gibi? Onda da Definitive'ı alırsan, eski oyunda otomatik geliyordu yanında.

Hocam geliyordu ama eskidendi o kampanya 2022 Haziran ayına kadar aldığınızda geliyordu.

En başta.

Geliyorda aynısı değil mi zaten ama hatırladığım kadarıyla bir de GTA 5 Definitive Edition vardı.

Gelmiyor artık hocam kampanyaydı o artık o kampanya bitti.

Hocam eski oyuna o kadar para vermek mantıksız bana göre.
Bence Definitive Edition olanı indir. Azıcık cila var. Kontrolleri daha rahat. Son Patch ile oynanabilir oldu. Oyunun fiyatı sebebiyle link paylaşmamda sorun olmaz muhtemelen. Torrent indirin. Normali yavaş.

Dodi ve Fitgirl'dekiler de patch yok oraları kullanmayın.

Hocam attığım linkteki ikisini de indirir misiniz? Daha fazla olaya gerek yok. 577 TL falan da vermeyin şu oyuna. Hemen indirin bitince buraya yazın. Downgrade işlemi yapılacak çünkü.

İndiriyorum hocam.

Hocam attığım linkteki ikisini de indirir misiniz? Daha fazla olaya gerek yok. 577 TL falan da vermeyin şu oyuna. Hemen indirin bitince buraya yazın. Downgrade işlemi yapılacak çünkü.

Hocam 1.cisi indi 4 GB'lık olanı indiriyorum şimdi.

Son düzenleme: