En tam, orijinal ve güzel versiyon bu. Orijinal disk dosyalarıyla. 2005 paylaşımı, HOODLUM cracki. 20 yıldır buradan indirilir itina ile oynanır.

Yanına şu ikisini çakarsın otantik bir deneyim yaşarsın. Geniş ekran düzeltmesi ve SilentPatch.

Bu adam biliyor.

Herhangi bir tanesine sağ tıklayıp buraya çıkart diyeceksin. Sonra ISO dosyası gelecek muhtemelen onunla direkt kuracaksın. Oyun CD'si almışsın ve bilgisayarına takmış gibi. Next Next deyip kuracaksın işte.

Denedim ama sağ tıklanmıyor aç kopyala falan yazıyor. RAR'ın içine girip tıkladığımda uyarı veriyor.

Denedim ama sağ tıklanmıyor aç kopyala falan yazıyor. RAR'ın içine girip tıkladığımda uyarı veriyor.
Hepsini indirdiğinden emin misin? Nasıl bir uyarı veriyor? r00 veya sıfır ile başlayan hangisi ise ondan çıkartmaya başla. Olmuyorsa 7-Zip programını kullan.

Hepsini indirdiğinden emin misin? Nasıl bir uyarı veriyor? r00 veya sıfır ile başlayan hangisi ise ondan çıkartmaya başla. Olmuyorsa 7-Zip programını kullan.
1721161876195.webp

1721161918536.webp

Hocam direk roleplay sitelerindeki linkten kurabilirsiniz, ben size atayım hemen.

GTA kurulumu:​

Aşağıdaki videoyu referans alarak temiz GTA kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:

Alternatif 1: Tam boyutlu orijinal GTA SA Torrent

Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.torrent

Alternatif 2: 500 MB sıkıştırılmış GTA SAGrand Theft Auto San Andreas.rar

Alternatif 3:

Son düzenleyen: Moderatör: