Orijinal olarak almak isterdim ancak fiyatlar çok uçuk, güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Glade 38
Üstün
- Makaleler
- 3
Bu adam biliyor.En tam, orijinal ve güzel versiyon bu. Orijinal disk dosyalarıyla. 2005 paylaşımı, HOODLUM cracki. 20 yıldır buradan indirilir itina ile oynanır.
![]()
Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM : Rockstar Games : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
лпппл BW! лл...archive.org
Yanına şu ikisini çakarsın otantik bir deneyim yaşarsın. Geniş ekran düzeltmesi ve SilentPatch.
![]()
Release Grand Theft Auto San Andreas Widescreen Fix · ThirteenAG/WidescreenFixesPack
Fixed Aspect Ratio Fixed HUD Fixed Field of View Many different options available in the ini file Website | Source | Default INI Filegithub.com
![]()
Grand Theft Auto San Andreas
My modifications and patches for Grand Theft Auto San Andreas: SilentPatch, GInput, ASI Loader and more.cookieplmonster.github.io
Losaless scaling yükledim oradan sonra bilgisiyara virüs girdi.Siteye gözüm kapalı güvenirim genelde bu tarz oyunları oradan ve sonu .club uzantılı olandan indiririm.
Herhangi bir tanesine sağ tıklayıp buraya çıkart diyeceksin. Sonra ISO dosyası gelecek muhtemelen onunla direkt kuracaksın. Oyun CD'si almışsın ve bilgisayarına takmış gibi. Next Next deyip kuracaksın işte.
Denedim ama sağ tıklanmıyor aç kopyala falan yazıyor. RAR'ın içine girip tıkladığımda uyarı veriyor.
- Makaleler
- 7
Hepsini indirdiğinden emin misin? Nasıl bir uyarı veriyor? r00 veya sıfır ile başlayan hangisi ise ondan çıkartmaya başla. Olmuyorsa 7-Zip programını kullan.Denedim ama sağ tıklanmıyor aç kopyala falan yazıyor. RAR'ın içine girip tıkladığımda uyarı veriyor.
Hepsini indirdiğinden emin misin? Nasıl bir uyarı veriyor? r00 veya sıfır ile başlayan hangisi ise ondan çıkartmaya başla. Olmuyorsa 7-Zip programını kullan.
- Makaleler
- 7
İlk ciltten r00 uzantılı ciltten başlatmanız gerektiğini söylüyor.
DeadlyMania7 56
Bilgin
Losaless scaling yükledim oradan sonra bilgisayara virüs girdi.![]()
O senin sorunun demek ki farklı bir şey indirmişsin
nisaa 37
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam direk roleplay sitelerindeki linkten kurabilirsiniz, ben size atayım hemen.
Alternatif 1: Tam boyutlu orijinal GTA SA Torrent
Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.torrent
Alternatif 2: 500 MB sıkıştırılmış GTA SAGrand Theft Auto San Andreas.rar
Alternatif 3:
GTA kurulumu:
Aşağıdaki videoyu referans alarak temiz GTA kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:
Alternatif 1: Tam boyutlu orijinal GTA SA Torrent
Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.torrent
Alternatif 2: 500 MB sıkıştırılmış GTA SAGrand Theft Auto San Andreas.rar
Alternatif 3:
- Tam sürüm GTA: Grand Theft Auto (GTA) San Andreas-HOODLUM.rar
Not: Eğer hikayesi için indirecekseniz alternatif 3'te tam sürüm GTA'yı indirin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Güzel bir alternatif link. Orijinal HOODLUM sürümünü içeriyorsa harika.
Garip olan da o zaten sabit siteden normal linkten program ve oyun yüklerdim en son patladık anlamadım.O senin sorunun demek ki farklı bir şey indirmişsinyıllardır kullandım onlarca oyun ve program yükledim. Bir sıkıntısı yok.