images.webp

Benim işim bu zaten.😎

San Andreas. Vice City'nin hikaye anlatımı ve olay örgüsü o kadar hızlı sonuçlanıyor ki, iki mekan satın alınca sanki koca şehre sahipmişsiniz gibi size "Mr. Vercetti" falan diyorlar, üstelik bu yerleri satın alırken Malikane görevlerini tamamlamamıştım bile. Vice City'nin hikaye anlatımı doygun ve tatmin edici değil. Mekanik olaraksa zaten San Andreas daha üstün, sonuç belli :thumbsup:.

GTA Vice City daha çok seviyorum. Daha çok bir film gibi ve bazı zor bölümleri dışında başlayıp, bitiyor. Sizi gereksiz uzatıp sıkmıyor.

GTA San Andreas'ı ben de bitiremedim. Araçları zıplatma görevini geçebiliyorum. Ama araç veya uçak seviyeni yükselt de görev açılsın kısmında kopuyorum. Bence San Andreas harita büyüklüğünden dolayı, her yeri oynatacağım derken de görevleri gereksiz uzatıyor. Bu yüzden aynı GTA IV karakter, atmosfer vb. olarak sevsem de San Andreas gibi bitirememe sebebim bu.

San Andreas. Vice City'nin hikaye anlatımı ve olay örgüsü o kadar hızlı sonuçlanıyor ki, iki mekan satın alınca sanki koca şehre sahipmişsiniz gibi size "Mr. Vercetti" falan diyorlar, üstelik bu yerleri satın alırken Malikane görevlerini tamamlamamıştım bile. Vice City'nin hikaye anlatımı doygun ve tatmin edici değil. Mekanik olaraksa zaten San Andreas daha üstün, sonuç belli :thumbsup:.
Vice City Stories oynayın bir de. Onun hikayesi direkt çatışmayla başlıyor. :D

Vice City'ı daha az oynamama rağmen atmosferi çok daha farklı ve güzel ama tek eksisi free cam yoktu sanki ama modu vardır. Vice City indirip hikayeyi bitireceğim.

Vice City Stories oynayın bir de. Onun hikayesi direkt çatışmayla başlıyor. :D

Vice City Stories'ı oynarken de, oyunu ne ara başlayıp bitirdiğimi anlamadım. Ne ara çavuşla aynı anda, aynı mekanda karşılaşıyoruz? Böyle bir şey yapacaksanız ufak bir ara sahne falan koyamadınız mı? Koydularsa da o kadar önemsememişim ki, aklımdan silinip gitmiş yahu :D.