Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uranos 60

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar oyunu yeni yükledim, devamlı görev yapmaktan sıkıldım daha önce bitirmiştim zaten hikayeyi biliyorum. Bir mod vardı bilgisayarda Grove Street olarak diğer çetelerle çatışıp bölge kazanmaya çalışıyorduk, onu nasıl yapacağız?

Bunun için herhangi bir mod kurmanıza gerek yok, görevlerde ilerledikten sonra "Doberman" isimli görev ile bölge savaşları açılıyor. Ancak görevlerde ilerleme yapıp farklı bölgeleri açmadığınız sürece aynı bölgelerde takılıp kalabilirsiniz. Görevlerde ilerledikçe tüm harita bu şekilde bölgelere ayrılacak:
Tüm bölgeleri veya bölgelerin çoğunu ele geçirince ekstra görev açılıyor olmalıydı.

Galiba kumarhaneden tavladığımız kızla ilgiliydi, tam hatırlamıyorum şimdi oyunu bitireli yıllar oldu.

Ultimate mod falan indirince manitalarla sansürsüz sevişebiliyordun falan, aklında bulunsun. 😂

Bu oyunun bir görevi. Evet çete savaşı başlıyor fakat görev icabında. Arkadaşımız haritadaki renkli alanların nasıl yeşil renge çevrileceğini sormuş. Üstte yazmış olduğum taktik ile tüm harita yeşile boyanabilir.
Bu görev bitince renkler geliyor diye biliyorum.