Çözüldü GTA San Andreas'ta Türkçe karakter sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.

Çözüm:

Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )

Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.

Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Ben bu modu paylaştım zaten. Hatta o konuda bile mesajlarımı görebilirisin.

Olmadı maalesef.
Ama maalesef olmadığını söyledi.

Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.
Oyun dosyalarını incelemek istiyorum. Anydesk paylaşma imkanın var mı? "hasanmerkit" oturum adıyla istek göndereceğim.
Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?

Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.

Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?
"Bu çalışma alanı" olarak sana verilen ID bilgisini yaz. Ardından ekrana bağlantı talebi gelecek. Bağlantı talebini gönderen kişi "hasanmerkit" yazarsa onayla.

Oyunun sürümünü ve dil dosyalarını kontrol edeceğim.

"Bu çalışma alanı" olarak sana verilen ID bilgisini yaz. Ardından ekrana bağlantı talebi gelecek. Bağlantı talebini gönderen kişi "hasanmerkit" yazarsa onayla.
Anydesk bağlantısı içerdiği için moderasyon tarafından düzenlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…