Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
- Makaleler
- 14
Tamam, american.gtx dosyasını değiştirmemiz gerekiyor. Lütfen bu linkteki zip dosyasını indir ve dosyalarını değiştir.
[Link kaldırıldı: Artık geçerli değil.]
Son düzenleme:
Olmadı maalesef.Tamam, american.gtx dosyasını değiştirmemiz gerekiyor. Lütfen bu linkteki zip dosyasını indir ve dosyalarını değiştir.
- Makaleler
- 14
Oyun dosyalarını incelemek istiyorum. Anydesk paylaşma imkanın var mı? "hasanmerkit" oturum adıyla istek göndereceğim.
Straight Outta Compton
Uzman
Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas - 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) | DonanımHaber Forum
Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas oyunları için 2023 resmi Türkçe yamaları çıktı! Oyunlarınızı tamamen Türkçe oynayın ve Türkçe yama indirme rehberimizle keyfinize bakın.
Buradaki San Andreas yaması daha iyi kendisine özel font var zaten. Düzelir bunu kurunca.
- Makaleler
- 14
Ben bu modu paylaştım zaten. Hatta o konuda bile mesajlarımı görebilirisin.![]()
Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas - 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) | DonanımHaber Forum
Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas oyunları için 2023 resmi Türkçe yamaları çıktı! Oyunlarınızı tamamen Türkçe oynayın ve Türkçe yama indirme rehberimizle keyfinize bakın.forum.donanimhaber.com
Buradaki San Andreas yaması daha iyi kendisine özel font var zaten. Düzelir bunu kurunca.
Ama maalesef olmadığını söyledi.
Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.![]()
Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas oyunları için 2023 resmi Türkçe yamaları çıktı! Oyunlarınızı tamamen Türkçe oynayın ve Türkçe yama indirme rehberimizle keyfinize bakın.forum.donanimhaber.com
Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?Oyun dosyalarını incelemek istiyorum. Anydesk paylaşma imkanın var mı? "hasanmerkit" oturum adıyla istek göndereceğim.
- Makaleler
- 14
"Bu çalışma alanı" olarak sana verilen ID bilgisini yaz. Ardından ekrana bağlantı talebi gelecek. Bağlantı talebini gönderen kişi "hasanmerkit" yazarsa onayla.Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.
Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?
Oyunun sürümünü ve dil dosyalarını kontrol edeceğim.
Anydesk bağlantısı içerdiği için moderasyon tarafından düzenlendi."Bu çalışma alanı" olarak sana verilen ID bilgisini yaz. Ardından ekrana bağlantı talebi gelecek. Bağlantı talebini gönderen kişi "hasanmerkit" yazarsa onayla.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Bağlantı sürekli kopuyor. İnternet bağlantınız yavaş mı?
Değil hocam. Süresi olabilir.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347