Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4584

Uzman
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreasa Türkçe yama kurunca (ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ) gibi harfler bozuk oluyor, bir türlü çözemedim.

Ek Açıklama 2025-02-07 201219.webp

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.

Çözüm:

Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )

Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.

Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Son düzenleme:

Buradaki San Andreas yaması daha iyi kendisine özel font var zaten. Düzelir bunu kurunca.
Ben bu modu paylaştım zaten. Hatta o konuda bile mesajlarımı görebilirisin.

Ama maalesef olmadığını söyledi.

Buradaki San Andreas yaması daha iyi kendisine özel font var zaten. Düzelir bunu kurunca.
Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.
Oyun dosyalarını incelemek istiyorum. Anydesk paylaşma imkanın var mı? "hasanmerkit" oturum adıyla istek göndereceğim.
Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?

Bunu görmüştüm denedim ama olmadı maalesef.

Kurdum ne paylaşmam gerekiyor?
"Bu çalışma alanı" olarak sana verilen ID bilgisini yaz. Ardından ekrana bağlantı talebi gelecek. Bağlantı talebini gönderen kişi "hasanmerkit" yazarsa onayla.

Oyunun sürümünü ve dil dosyalarını kontrol edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: