Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4584

Uzman
Merhaba arkadaşlar. GTA San Andreasa Türkçe yama kurunca (ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ) gibi harfler bozuk oluyor, bir türlü çözemedim.

Ek Açıklama 2025-02-07 201219.webp

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.

Çözüm:

Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )

Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.

Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Yok öyle değil tüplü televizyonlar gibi yukarıdan aşağı şerit şeklinde beyaz ve grimsi çizgiler iniyor oyunda bazen.

O dediğiniz sorunda var.
İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/

İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/
TeamViewer deneyelim. Bu sanırım: TeamViewer bağlantısı içeridiği için moderasyon tarafından düzenlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Open Limit Adjuster dosyasını modloader'a mı atacağım, diğer settings yazanı nereye?
"Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.

"Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.
beyaz/gri şeritler iniyor fixi yok mudur? Bu memory fix işe yaradı sanırım bilmiyorum.

Video kaydı aldım.

Bende de çok güneşli havalarda böyle oluyor. Araştıracağım. Düzeltmenin bir yolunu bulursam sana haber vereyim.
Ryder'ın hırsızlık görevinde arabayı garaja getirince oyun kapanıyor muhtemelen modların bir tanesi bozuk.

Mesajlara eksi spam gelmiş, gizli gizli eksiye basma beğenmeme işaretine bas da görelim kimsin.

Son düzenleme:
Ryder'ın hırsızlık görevinde arabayı garaja getirince oyun kapanıyor muhtemelen modların bir tanesi bozuk.

Mesajlara eksi spam gelmiş, gizli gizli eksiye basma beğenmeme işaretine bas da görelim kimsin.
Senin GTA kurulumun hiç temize benzemiyor. Güzel bir temiz sürüm ayarlayayım bugün ikimizde müsait olursak.

Evet biri kabalık yapmaya çalışıyor. Ben mesajlarına artı puan veriyorum, sıfır olsun. Olumsuz yorum yapsan normal karşılayacağım ama yardım istemene eksi oy verilmesi garip geldi.

Dostum yanlışıkla Anydesk isteği attım. Kusuruma bakma. Geçmişten siliyorum. [08.02.2025]

Son düzenleme: