Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar. Uzak bağlantı ile hatayı buldum.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
Çözüm:
Paylaştığımız Türkçe yama, aslında çalışıyor. ( http://files.teteos.net/games/gtasa/languages/turkish_legacy_noenglish.zip )
Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
- Makaleler
- 14
İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/Yok öyle değil tüplü televizyonlar gibi yukarıdan aşağı şerit şeklinde beyaz ve grimsi çizgiler iniyor oyunda bazen.
O dediğiniz sorunda var.
TeamViewer deneyelim. Bu sanırım: TeamViewer bağlantısı içeridiği için moderasyon tarafından düzenlendi.İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
İndirdiğini gördüm ancak maalesef TeamViewer kullanamıyorum.
İndirdiğim modu deneyebilir misin?
Open Limit Adjuster dosyasını modloader'a mı atacağım, diğer settings yazanı nereye?İndirdiğini gördüm ancak maalesef TeamViewer kullanamıyorum.
İndirdiğim modu deneyebilir misin?
- Makaleler
- 14
"Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.Open Limit Adjuster dosyasını modloader'a mı atacağım, diğer settings yazanı nereye?
beyaz/gri şeritler iniyor fixi yok mudur? Bu memory fix işe yaradı sanırım bilmiyorum."Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.
Video kaydı aldım.
bandicam 2025-02-07 21-46-35-824
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
- Makaleler
- 14
Bende de çok güneşli havalarda böyle oluyor. Araştıracağım. Düzeltmenin bir yolunu bulursam sana haber vereyim.beyaz/gri şeritler iniyor fixi yok mudur? Bu memory fix işe yaradı sanırım bilmiyorum.
Video kaydı aldım.
Ryder'ın hırsızlık görevinde arabayı garaja getirince oyun kapanıyor muhtemelen modların bir tanesi bozuk.Bende de çok güneşli havalarda böyle oluyor. Araştıracağım. Düzeltmenin bir yolunu bulursam sana haber vereyim.
Mesajlara eksi spam gelmiş, gizli gizli eksiye basma beğenmeme işaretine bas da görelim kimsin.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Senin GTA kurulumun hiç temize benzemiyor. Güzel bir temiz sürüm ayarlayayım bugün ikimizde müsait olursak.Ryder'ın hırsızlık görevinde arabayı garaja getirince oyun kapanıyor muhtemelen modların bir tanesi bozuk.
Mesajlara eksi spam gelmiş, gizli gizli eksiye basma beğenmeme işaretine bas da görelim kimsin.
Evet biri kabalık yapmaya çalışıyor. Ben mesajlarına artı puan veriyorum, sıfır olsun. Olumsuz yorum yapsan normal karşılayacağım ama yardım istemene eksi oy verilmesi garip geldi.
Dostum yanlışıkla Anydesk isteği attım. Kusuruma bakma. Geçmişten siliyorum. [08.02.2025]
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311