Arkadaşımızın bilgisayarında çalışmamasının nedeni, "modloader" tarafından yüklenen bir modun içerisinde Türkçe karakterler için kritik dosya olan models/fonts.txd dosyası içermesiydi. Mod, fonts.txd dosyamızı geçersiz kılıyordu.
Linkteki dosya bizi çözüme götürdüğü için silinmeyecektir.
İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/
İndirdiğin oyunun dosyaları aşırı karmaşık ve düzensiz görünüyordu. Bence temiz bir GTA:SA kuralım. İstersen Anydesk'i tekrar aç, Memory Fix modunu deneyelim. Yakın zamanda direk sana temiz oyun dosyalarını göndereyim. Şuan maalesef oyun yanımdaki bilgisayarda yüklü değil. :/
"Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.
"Open Limit Adjuster" klasörünün içeriğinde bulunan "III.VC.SA.LimitAdjuster.asi" ve "III.VC.SA.LimitAdjuster.ini" dosyalarını direk oyunun kurulu olduğu yere at.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Senin GTA kurulumun hiç temize benzemiyor. Güzel bir temiz sürüm ayarlayayım bugün ikimizde müsait olursak.
Evet biri kabalık yapmaya çalışıyor. Ben mesajlarına artı puan veriyorum, sıfır olsun. Olumsuz yorum yapsan normal karşılayacağım ama yardım istemene eksi oy verilmesi garip geldi.
Dostum yanlışıkla Anydesk isteği attım. Kusuruma bakma. Geçmişten siliyorum. [08.02.2025]