anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 207 Çözümler 1 Beğeniler 84 Yer Sakarya 17 Temmuz 2026 #1 Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum.
Winner 83 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.387 Çözümler 6 Beğeniler 1.842 17 Temmuz 2026 #2 anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB?
anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB?
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 207 Çözümler 1 Beğeniler 84 Yer Sakarya 17 Temmuz 2026 #3 Winner dedi: RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey.
Winner 83 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.387 Çözümler 6 Beğeniler 1.842 17 Temmuz 2026 #4 anaf dedi: 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.
anaf dedi: 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.
U Unlishimaide 31 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.112 Çözümler 2 Beğeniler 697 Yer Başkent 17 Temmuz 2026 #5 anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 207 Çözümler 1 Beğeniler 84 Yer Sakarya 17 Temmuz 2026 #6 Winner dedi: Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Unlishimaide dedi: Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2026
Winner dedi: Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Unlishimaide dedi: Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.
Winner 83 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.387 Çözümler 6 Beğeniler 1.842 17 Temmuz 2026 #7 anaf dedi: Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Genişletmek için tıkla... O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?
anaf dedi: Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Genişletmek için tıkla... O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?
sametbabiyiyen Gelişen Katılım 21 Haziran 2026 Mesajlar 45 Beğeniler 12 17 Temmuz 2026 #8 Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 207 Çözümler 1 Beğeniler 84 Yer Sakarya 17 Temmuz 2026 #9 Winner dedi: O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi? Genişletmek için tıkla... En yüksekte oynamasına oynuyorum da eskiden alışkanlık oldu, hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim. sametbabiyiyen dedi: Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın. Genişletmek için tıkla... Olum niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor, kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi, hala gideri var; herkes kötülüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2026
Winner dedi: O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi? Genişletmek için tıkla... En yüksekte oynamasına oynuyorum da eskiden alışkanlık oldu, hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim. sametbabiyiyen dedi: Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın. Genişletmek için tıkla... Olum niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor, kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi, hala gideri var; herkes kötülüyor.
sametbabiyiyen Gelişen Katılım 21 Haziran 2026 Mesajlar 45 Beğeniler 12 17 Temmuz 2026 #10 anaf dedi: Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor. Genişletmek için tıkla... Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.
anaf dedi: Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor. Genişletmek için tıkla... Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.