anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 76 Yer Sakarya Bugün 13:23 #1 Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum.
Winner 37 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.747 Çözümler 4 Beğeniler 1.621 Bugün 13:35 #2 anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB?
anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB?
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 76 Yer Sakarya Bugün 13:38 #3 Winner dedi: RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey.
Winner 37 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.747 Çözümler 4 Beğeniler 1.621 Bugün 13:46 #4 anaf dedi: 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.
anaf dedi: 32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.
U Unlishimaide 51 Başarılı Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Beğeniler 641 Yer Başkent Bugün 13:48 #5 anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
anaf dedi: Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 76 Yer Sakarya Bugün 13:52 #6 Winner dedi: Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Unlishimaide dedi: Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Son düzenleyen: Moderatör: 15 dakika önce
Winner dedi: Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Unlishimaide dedi: Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.
Winner 37 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.747 Çözümler 4 Beğeniler 1.621 Bugün 13:58 #7 anaf dedi: Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Genişletmek için tıkla... O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?
anaf dedi: Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun. Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense. Genişletmek için tıkla... O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?
sametbabiyiyen 3 Gelişen Katılım 21 Haziran 2026 Mesajlar 36 Beğeniler 8 Bugün 13:59 #8 Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.
KS KS anaf 3 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 76 Yer Sakarya Bugün 14:04 #9 Winner dedi: O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi? Genişletmek için tıkla... En yüksekte oynamasına oynuyorum da eskiden alışkanlık oldu, hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim. sametbabiyiyen dedi: Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın. Genişletmek için tıkla... Olum niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor, kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi, hala gideri var; herkes kötülüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 dakika önce
Winner dedi: O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi? Genişletmek için tıkla... En yüksekte oynamasına oynuyorum da eskiden alışkanlık oldu, hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim. sametbabiyiyen dedi: Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın. Genişletmek için tıkla... Olum niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor, kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi, hala gideri var; herkes kötülüyor.
sametbabiyiyen 3 Gelişen Katılım 21 Haziran 2026 Mesajlar 36 Beğeniler 8 Bugün 14:06 #10 anaf dedi: Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor. Genişletmek için tıkla... Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.
anaf dedi: Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor. Genişletmek için tıkla... Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.