GTA V FPS drop sorunu

anaf 3

Başarılı
Yer
Sakarya
Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum.

Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.

Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun.

Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.

Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamada da yazıyor videonun.

Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'i de offline mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.
O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?

Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.

O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi?

En yüksekte oynamasına oynuyorum da eskiden alışkanlık oldu, hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim.

Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.

Olum niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor, kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi, hala gideri var; herkes kötülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor.
Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…