Detaylar
Kim cevapladı?Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum.
RAM kaç GB?
32 GB DDR4 ayarlar en düşük gibi bir şey.
Hocam diğer bileşenler çok zayıf o halde.
Aşağıya videoyu koydum, bakabilirsiniz. Nedense çok FPS drop yaşıyorum.
Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamadada yazıyor videonun.
Darboğaz veya throttle yiyor gibi, diğer sıcaklık ve CPU-GPU kullanım değerleri olmadan bir şey demek zor.
Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'IDE offline Mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.
O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun legacy mi?Hocam daha birkaç gün önce yorum yaptınız sisteme açıklamadada yazıyor videonun.
Hocam internet bağlantısını kapadım, Rockstar Games'IDE offline Mod'a çektim düzeliyor gibi drop yemedim nedense.
sametbabiyiyen 3
Gelişen
Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.
O sistemde en yüksek ayarlarda oynamanız lazım. Oyun Legacy mi?
En yüksekte oynamasına oynuyorumda eskiden alışkanlık oldu hep düşüğe çekiyorum ve fazla fark göremiyorum yüksekle. Oyun Legacy FiveM gireceğim diye indirdim.
Ekran kartı dışında bileşenleriniz iyi. Oyun içi ayarlarla oynayın.
Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor.
sametbabiyiyen 3
Gelişen
Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.Olm niye herkes ekran kartıma sallayıp duruyor kaç gündür ya. Desteğini falan kesmedi hala gideri ver herkes kötülüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
JBL Tune 720BT ped soyulması garantiye girer mi?
- Captain Skriniar