Daha çıkmamış bir oyuna böyle düşünce koymanız garip geldi bana. Kaliteli maldı zamanında evet ama şu an az iş görür.

Sorunun kaynağını ben kesin olarak 2060 demedim zaten. Adam dediklerimizi yapmadan trip atıyor. Sıcaklık değerlerini at diyen adam vardı atmadı, MSI Afterburner ile sonuçları paylaşın dedi paylaşmadı, oyun içi ayarları kurcalayın dedim bende onu da yapmadı. Adım adım gitsek çözebiliriz ama adam yapmadı.

Siz benim hevesimi kursağımda bıraktıktan sonra ne konuşacağım sizinle. İyice gömün gömün sonra yardım ettik. Hizmet çok iyiymiş la.

Daha çıkmamış bir oyuna böyle düşünce koymanız garip geldi bana. Kaliteli maldı zamanında evet ama şu an az iş görür.
Kesin hükum koymadım neden garip geldiğini de anlamadım, Series S'e optimize olduysa o oyun, Switch 2 açıyorsa o oyunu 2060 Super'ın de Rockstar mal bir şirket değilse havada karada açması gerek.

Siz benim hevesimi kursağımda bıraktıktan sonra ne konuşacağım sizinle. İyice gömün gömün sonra yardım ettik. Hizmet çok iyiymiş la.
Siz de dediklerimizi yapmıyorsunuz hocam. Biz drop sorununu zihnimizde ''aa bundan dolayı olmuş'' ''şu ayarı kapatması gerekiyor'' diye bir şey dememizi mi bekliyorsunuz? Arkadaşlar da ben dahil size sunduk yapacağınız şeyleri siz laf değiştirip durdunuz. Biz sizin tek 1 videonuz ile kesin bir şey diyemeyiz.

Kesin hükum koymadım neden garip geldiğini de anlamadım, Series S'e optimize olduysa o oyun, Switch 2 açıyorsa o oyunu 2060 Super'ın de Rockstar mal bir şirket değilse havada karada açması gerek.
O zaman şirkete bağlı bir durum şu an burada böyle konuşmaya gerek yok.

O zaman şirkete bağlı bir durum şu an burada böyle konuşmaya gerek yok.
Ben kesin bir hükum ortaya sunmuyor iken fikrimi belirtirken neden böyle konuşmaya gerek yok dediğini anlamadım, benim fikrim ki 2060 Super halen ve halen oldukça kuvvetli, upscaling ile maharetli bir kart.

Senin adamın kartına kötü demene gerek yok.

Senin adamın kartına kötü demene gerek yok.
Benim adamın kartına kötü demem adamın benim bunu dememle beraber kartını ayağıyla ezecek mi? Kartı ikiye bölecek mi? Kartı çöpe mi atacak? Bunlardan hiç birisini yapmıyorsa benim kötü dememle bu olayı bu kadar büyütmenize gerek yok hocam. Herkesin fikri bambaşkadır, diğer kişilerle de birebir fikre sahip olma zorunluluğu da ben duymadım, görmedim de.

Ben kesin bir hükum ortaya sunmuyor iken fikrimi belirtirken neden böyle konuşmaya gerek yok dediğini anlamadım, benim fikrim ki 2060 Super halen ve halen oldukça kuvvetli, upscaling ile maharetli bir kart.
Halen kesin bir hükum ortaya sunmuyorum diyorsunuz da zaten onu bende biliyorum kesin bir şey ortaya koymadığınızı. Kendiniz yazdınız ''Eğer Rockstar mal değilse 2060 Super havada karada açar'' dediniz. Benim de dediğim şey şu ki şirketin kendisine bağlı. Benim fikrim de 2060'ın kötü olmasıdır. Size göre kuvvetliyse karışamam ama bana göre kötü.

Haklısınız hocam. Bende 1650 Ti kullanıyorum biri bana öyle dese alınmam açıkçası biliyorum zaten eski olduğunu.

Evet, "kötüleşti" diyenler olmuş ama neye göre kötüleştiği de önemli. Eğer amaç sürekli en yeni AAA oyunları 2K veya 4K çözünürlükte, Ultra ayarlarda oynamaksa evet, bu tarz bir ekran kartı zaman zaman yetersiz kalabilir ve zorlanabilir. Ancak 8 GB VRAM sayesinde birçok oyunu hâlâ oynanabilir şekilde çalıştırabiliyor.

Bunun dışında GTA V, RDR2, rekabetçi oyunlar (CS2, Valorant vb.) Ve günlük kullanım için bence hâlâ kötü bir kart değil. Ayarları kullanım senaryosuna göre düzenlediğiniz sürece gayet iş görür. Her ekran kartını sadece en ağır senaryoya göre değerlendirmek de doğru değil.

Açıkçası neden bu kadar üzerine alındığını ve bu kadar dert edildiğini ben de anlayamadım. Büyük ihtimalle yeni aldığı için gelen eleştirileri fazla kafasına takmış olabilir. Sonuçta herkesin kullanım amacı farklı; birisi için yetersiz olan bir ekran kartı, başka birisi için yıllarca sorunsuz şekilde iş görebilir.