GTA VI için Xbox Series S alınır mı?

Bütçe
15.000 TL
1 yıl geç oynasam PC'de aynı keyfi almam bence, zaten PC'de 4060 var, kaldıracak mı emin bile değilim.
Bendeki durumda aynı 4060 açar, oynatır rahat; ya 2000 serisi bile oynatır, açar.

Son düzenleyen: Moderatör:
768p 30 FPS performans modu kilitli diyorum.

Sadece GTA VI oyunun nasıl oyun olduğu merak ediliyorsa ve teknik detayları incelenecekse bence değer. GTX 1660 Super ayarında performans bekliyorum. Gerçekten oynayacaksınız zaten bence almayın Series S'i.

O zamana kadar fiyatı artar diye düşünüyorum.

1080 30 FPS çalıştırırsa süper bence.

Native 1080p olmaz ama yine de 30 FPS oynayabilirsiniz. Unutmayalım PS3 gibi bir konsol GTA 5 kaldirdiysa Series S'in oynamaz derecede kötü problem vermesi pek olası değil bence.

Şanssızlığına üzüldüm hocam. Ben xbox sevmediğim için öneri yapmayacağım. Ama kişisel düşüncem, PS5'den daha kötü çalışır.

Şanssızlığına üzüldüm hocam. Ben xbox sevmediğim için öneri yapmayacağım. Ama kişisel düşüncem, PS5'den daha kötü çalışır.
Aldım kullanıyorum x/s özel optimize edilmiş oyunları gayette iyi çalışıyor ne kadar kötü olabilir ki rockstar zaten ona göre optimizasyon ediyor konsola zaten çok iyi çıkarıyorlar oyunları pc hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…