Bütçe
15.000 TL
Sadece GTA VI oyunun nasıl oyun olduğu merak ediliyorsa ve teknik detayları incelenecekse bence değer. GTX 1660 Super ayarında performans bekliyorum. Gerçekten oynayacaksınız zaten bence almayın Series S'i. 😅

Selam.

PS5 Pro'm vardı. Dün tam ön siparişe açılmasına az kala elektrik gidip gelmesi nedeniyle cihaz yandı. Şu an elimde bozuk şekilde duruyor. Tamirciye sorduğumda fiyatı çok yüksek tutacağını söyledi. Zaten garantisi de yok.

Bu yüzden Xbox almayı düşünüyorum. Series S. 15.000 TL bütçem var. PS5 alma planım suya düştüğü için Xbox'a yöneldim. Sizce alınır mı?
Şanssızlığına üzüldüm hocam. Ben xbox sevmediğim için öneri yapmayacağım. Ama kişisel düşüncem, PS5'den daha kötü çalışır.

Şanssızlığına üzüldüm hocam. Ben xbox sevmediğim için öneri yapmayacağım. Ama kişisel düşüncem, PS5'den daha kötü çalışır.
Aldım kullanıyorum x/s özel optimize edilmiş oyunları gayette iyi çalışıyor ne kadar kötü olabilir ki rockstar zaten ona göre optimizasyon ediyor konsola zaten çok iyi çıkarıyorlar oyunları pc hariç