Bütçe
15.000 TL
Sadece GTA VI oyunun nasıl oyun olduğu merak ediliyorsa ve teknik detayları incelenecekse bence değer. GTX 1660 Super ayarında performans bekliyorum. Gerçekten oynayacaksınız zaten bence almayın Series S'i. 😅

Şu milletteki abartma işini bir geçelim, yok mobil gibi çalışır yok o yok bu. Bilgisizce konuşmaya veya söylentilerle konuşmaya gerek yok. RDR'nin PS4'e GTA 5'in PS3'e çıkmasını da geçiyorum artık. Daha dün çıkan AC Black Flag'i 1620p upscale Ray Tracing de standart şeklinde 30 FPS sabit çalıştırıyor, grafikler de fazlaca iyiyken. Upscale de 1080p üzerinden yapılıyor, daha ne olsun 10kya aldığın konsol bu. Üstüne bu Rockstar da değil Ubisoft. Forza Horizon 6 da yeni çıktı ve o da 2kya upscale edilmiş şekilde 30FPS rahatça çalışıyor, bildiğim kadarıyla onda da Ray Tracing var çünkü yansımalar çok iyiydi. Yani diyeceğim, GTA 6'yı upscale veya native fark etmez 1080p 30FPS oynatacağından eminim. Rockstar da cidden hafife alınıyor, bu kadar büyük bir oyunu getiriyorsa bir bildikleri vardır, çok farklı bir deneyim yaşamazsınız. Buradaki insanlar güç tartışıyor, he 4 tflopsmuş GTA mobil olur diyorlar, konsol ne demektir bilmiyorlar çünkü. Konsolda güç değil optimizasyon ön plandadır her zaman. Kullanmadan etmeden şöyle yorumlar yapmayın ya, hani bari açıp izleyin. Tflopsa bakıp yorum atıp da milletin kafasını karıştırmayın.

@deiinzz, haberiniz var mı bilmiyorum ama GTA V, günümüzün amiral gemisi Android telefonlarında çatır çatır oynanabiliyor. Aşağıda videoyu bıraktım, seyredersiniz.

Ben bile Crysis: Remastered oynadığımı hatırlıyorum telefonumda. :)

@deiinzz, haberiniz var mı bilmiyorum ama GTA V, günümüzün amiral gemisi Android telefonlarında çatır çatır oynanabiliyor. Aşağıda videoyu bıraktım, seyredersiniz.

Ben bile Crysis: Remastered oynadığımı hatırlıyorum telefonumda. :)

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Günümüzün telefonunda oynanması garip mi geliyor sana? Oyun 13 senelik bir oyun, PS3 20 senelik bir konsol. 256MB RAM'e sahip bir konsol. Sırf telefon denince kulağa küçük güçsüz bir şey geliyor diye güçsüz mü sanıyorsunuz telefonları anlayamadım. Telefonları hafife almayın, S25 ultranın PS3'ten güçlü olmasının nesi anormal. Buradaki olay GTA 5'in sistem gereksinimlerinin düşük olması değil, telefonların güçlü olması. 13 sene önce 256MB RAM ile nasıl oynatmış sen ona cevap bulacaksın, telefonun oynatması gayet normal bir şey ve bunda herhangi bir sorun yok. Telefonlar çok güçlü çünkü. Ona bakarsan Resident Evil 4 bile oynatıyorlar. Tabii uzaktan bakınca senin gibi konuşması kolay, e telefon bu konsol değil ama oynatıyor demek ki sistem gereksinimi çok düşük bu oyunun diyorsun yani. Telefonların gücünün farkında değilsin bence sen. 2013 de 256MB RAM ile, o berbat mimari yapıya rağmen zorluklarla bile olsa GTA 5'in PS3'e çıktığını bir görüp deneyim etsen böyle demezdin. Daha iyi bir cihazın oyunu oynatması niye anormal anlayamadım, sırf telefon diye gücü umursamıyorsun.

Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Günümüzün telefonunda oynanması garip mi geliyor sana? Oyun 13 senelik bir oyun, PS3 20 senelik bir konsol. 256MB RAM'e sahip bir konsol. Sırf telefon denince kulağa küçük güçsüz bir şey geliyor diye güçsüz mü sanıyorsunuz telefonları anlayamadım. Telefonları hafife almayın, S25 ultranın PS3'ten güçlü olmasının nesi anormal. Buradaki olay GTA 5'in sistem gereksinimlerinin düşük olması değil, telefonların güçlü olması. 13 sene önce 256MB RAM ile nasıl oynatmış sen ona cevap bulacaksın, telefonun oynatması gayet normal bir şey ve bunda herhangi bir sorun yok. Telefonlar çok güçlü çünkü. Ona bakarsan Resident Evil 4 bile oynatıyorlar. Tabii uzaktan bakınca senin gibi konuşması kolay, e telefon bu konsol değil ama oynatıyor demek ki sistem gereksinimi çok düşük bu oyunun diyorsun yani. Telefonların gücünün farkında değilsin bence sen. 2013 de 256MB RAM ile, o berbat mimari yapıya rağmen zorluklarla bile olsa GTA 5'in PS3'e çıktığını bir görüp deneyim etsen böyle demezdin. Daha iyi bir cihazın oyunu oynatması niye anormal anlayamadım, sırf telefon diye gücü umursamıyorsun.
O zaman yanlış telaffuz edildiğini düşünmekteyim mobil güç deniyorsa. Bana hiç garip gelmiyor, hatta bunu çok farklı şekillerde bile yaparsınız.

Ben daha fazla tartışmıyorum, çünkü GRID Legends gibi üst segment oyunlar da var mobil piyasada.