Bilgisayar için mort diye bir program vardı. Anlık ekranı çeviriyor. Ben cod serisinin son oyunlarını bu şekilde bitirmiştim.

Büyük ihtimalle ahhahah keşke Türkçe Dil desteği gelseydi ya
Gelirdi gelmesine fakat once şu bizim sanki temsilcimizmiş gibi youtube videolarinda sizleri reklama bogan insanlarin izlenmemesi lazım. Hicbirisi cikip serseniştw bulunmuyor ayranım dokülmesin hesabı. Sahsen benim yapabildigim ve tavrimi koyabildigim yegane şey oyunu satın almamak olacak. :) Ama belli olmaz tabii ki cok begenirsem satin alabilirim. Bilmiyorum kararsizim bu konuda. Fakat %70 oranla satin almayacagim. Bize irkcilik yapan bir şirket onlar. Korsan oynamak falan hikaye kac tane PS5Boyunu kirik ve kac PS5 kirik ki bunu bahane edecek kadar cahiller bizim infuluncerlerimiz. Neyse daha fazla konusmak istemiyorum. xD

Bundan yillar once siz hatirlamazsiniz GTA 5 cikmadan oncede aynisi oldu bir ekip gidip Rockstar ile konusma yapmisti galiba bir sonraki oyunumuz kesinlikle Türkçe olacak diye yazı yazmislardi bunlar. Bu kisiler oldugu surece degismez. Cikip kanallarina Türkçe cikmadigi icin boykot diyemiyecek kadar benciller. Cunku tek dertleri para kazanmak baska bir sey degil.