Bilgisayar için mort diye bir program vardı. Anlık ekranı çeviriyor. Ben CoD serisinin son oyunlarını bu şekilde bitirmiştim.

Ah ahh keşke PC'ye de aynı aynda çıksaydı zaten direkt yama o bu şu veya o programlar olurdu da işte konsollarda sıkıntı.

Bence bu saatten sonra İngilizce çalışın.

Ya hocam orta seviye var zaten büyük ihtimalle bütününü anlarım. Benim derdim tümdengelim yapmak biraz. Hikayeyi derinlemesine anlamak, hikayede kalırken kafamda çeviri ile uğraşmamak.

PC'ye cikinca dublajini dahi yayinlarlar dublaj yapanlar %99.

Büyük ihtimalle. Keşke Türkçe Dil desteği gelseydi ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelirdi gelmesine fakat once şu bizim sanki temsilcimizmiş gibi YouTube videolarinda sizleri reklama bogan insanlarin izlenmemesi lazım. Hicbirisi cikip serseniştw bulunmuyor ayranım dokülmesin hesabı. Sahsen benim yapabildigim ve tavrimi koyabildigim yegane şey oyunu satın almamak olacak. :) Ama belli olmaz tabii ki cok begenirsem satin alabilirim. Bilmiyorum kararsizim bu konuda. Fakat %70 oranla satin almayacagim. Bize irkcilik yapan bir şirket onlar. Korsan oynamak falan hikaye kac tane PS5 oyunu kirik ve kac PS5 kirik ki bunu bahane edecek kadar cahiller bizim infuluncerlerimiz. Neyse daha fazla konusmak istemiyorum. xD

Bundan yillar once siz hatirlamazsiniz GTA 5 cikmadan oncede aynisi oldu bir ekip gidip Rockstar ile konusma yapmisti galiba bir sonraki oyunumuz kesinlikle Türkçe olacak diye yazı yazmislardi bunlar. Bu kisiler oldugu surece degismez. Cikip kanallarina Türkçe cikmadigi icin boykot diyemeyecek kadar benciller. Cunku tek dertleri para kazanmak baska bir şey degil.

Biraz uğraştırıcı bir çözüm ancak şimdi bir düşününce aklıma işe yarar bir çözüm geldi. Gördüğüm kadarıyla bilgisayarınız var.

Şimdi öncelikle gidip bir adet capture card satın alıyorsunuz, satın aldığınız capture card ile bilgisayara görüntü çıktısını veriyorsunuz. Bu verdiğiniz görüntü çıktısına da MORT aracılığıyla tam o altyazının geldiği kısmı OCR ile seçiyorsunuz. Bu sayede alt yazılar anlık olarak Türkçeye dönüşecek ve oyunu Türkçe oynayabilmiş olacaksınız. (Biraz daha düşününce aklıma geldi ekleme yapayım, capture card bile gerekmeyebilir. Bilgisayarınız üzerinden XBOX uzaktan oynatma ile de çalışabilir yüksek ihtimalle.)

Alternatif bir çözüm ise İngilizcenizi geliştirmek. Bunlar haricinde de başka yolu olacağını sanmıyorum, modlama falan da imkansız zaten.

Bu benim de aklımda ama yine fena spoiler yermişim gibi geliyor. Bir de aynı tadı verir mi bilmiyorum.
Aynı tadı vermiyor tabii ama önce oyunun kendi ara sahnesini, sonra videoyu izlerseniz nerede duracağınızı biliyor olmuş oluyorsunuz. Zamanında MGS 1 ve 2'yi bu yöntemle oynamıştım.