O sorun için konu açarsanız o sorunu çözelim. Dodi ve FitGirl orjinal sitelerinden (Reddit PiratedGames Magathread içerisinde bulabilirsiniz orjinal siteleri) indirdiğiniz zaman en güvenebileceğiniz repackerlardır.
Hocam zaten bugüne kadar DODI'den başarılı şekilde kuramadım FitGirl'ün de arama algoritması rezalet "Vice City" yazdığımda GTA Vice dışında ne varsa çıkarıyor ayrıca Reddit'ten indirilen programlarla ilgili travmam var bir daha o işe pek girişmem gibi.

Kendim Vice City ve San Andreas'ı buradan indirdim. Güvenilir.
Virüslü demiyorum güvenilmez diyorum. Tek bir oyun bunu belirlemiyor ve dediğim gibi başka sitelerden alıyor zaten oralardan indir.
Dikkat edin ben bir indirdiğim GTA Vice City'den virüs tehlikesi atlattım. Bir aktif antivirüs kullanın ararken. İnternet Archive daha güvenlidir bence de.
Seni gördüklerin yüksek ihtimal false pozitive.

İndirdiğiniz dosyalar virüssüz olabilir ama güvenilir diyemeyiz ben VirusTotal'den taratarak yükledim ama System32'yi sildi.
System32 Windows dosyası hangi oyunda var ve koca oyunu virüstotalde taratamazsın.
Bir dosyanın eksik olduğunu söyledi ve kurulumu iptal edildi.
Tüm her şeyi indir o rarların hepsini indirmen lazım.

Bağlantı paylaşma şartlarıyla uğraşmayacağım. Technopat'ta [CODE]https://drive.google.com şeklinde arayıp bulabilirsiniz. Kendim hiç kullanmadım. Kırılmış, güncel Steam sürümü olmalı.
Virüs tehlikesi. Film veya video için ideal ama program veya oyun için iyi değil.

Hocam zaten bugüne kadar DODI'den başarılı şekilde kuramadım FitGirl'ün de arama algoritması rezalet "Vice City" yazdığımda GTA Vice dışında ne varsa çıkarıyor ayrıca Reddit'ten indirilen programlarla ilgili travmam var bir daha o işe pek girişmem gibi.
Yüklemedikleri için olabilir mi?

Ayrıca sen redditteki bir kişiden değil binlerce kişiden onay almış ve 3.parti sitelerden indirme yapıyorsun.

YouTuber mi?
İstediği kadar söylesin korsanlıkla alakası bile yok.

Daha orada yükleyenin kim olduğu bile belli değil.
Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmaya ne çok bayılıyorsunuz.

YouTuber değil, speedrunner.
Kim ne söylüyor? Ne korsanlığı?
Yükleyen English Ben, gayet de belli.

Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmaya ne çok bayılıyorsunuz.

YouTuber değil, speedrunner.
Kim ne söylüyor? Ne korsanlığı?
Yükleyen English Ben, gayet de belli.
Kim olduğu hiç fark etmiyor konumuz ile alakası yok.

Gidip reddit gruplarında konu aç zaten oradaki listelerde söylenilen sitelerde bulamayacağın oyun yok.

Grand_Theft_Auto_Vice_City-FLT https://archive.org/details/vc-flt
archive.org'a yüklemişler. Yüklemek için eskiden kullanılan Alcohol 120% programına ihtiyacın olabilir. iso değil bin dosyası var içinde. Hatta dosyaların uzantısı 001-2 diye gidiyor hepsini seçip buraya çıkart diyorsun sana bin ve cue dosyası veriyor. Sonra bin dosyasını da Alcohol'den sanal sürücüye atıp sanki CD takılmış gibi yüklüyorsun. Kolayına hangisi gelirse.