TırcıDerler 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.775 Çözümler 26 Beğeniler 2.110 Yer İsrail 30 Ocak 2025 #1 GTA Vice City Next Gen'e araç modu kuruluyor mu?
6 6051 Üstün Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 832 Çözümler 2 Beğeniler 539 30 Ocak 2025 #2 Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements
Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements
KS KS TırcıDerler 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.775 Çözümler 26 Beğeniler 2.110 Yer İsrail 30 Ocak 2025 #3 6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... Oyun aşırı güzel sadece araçları değişicem sağolasın. 6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... SparkIV ile araç modu kuruyorum ama bütün arabalar yok oluyor. Son düzenleme: 30 Ocak 2025
6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... Oyun aşırı güzel sadece araçları değişicem sağolasın. 6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... SparkIV ile araç modu kuruyorum ama bütün arabalar yok oluyor.
6 6051 Üstün Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 832 Çözümler 2 Beğeniler 539 30 Ocak 2025 #4 TırcıDerler dedi: Oyun aşırı güzel sadece araçları değişicem sağolasın. SparkIV ile araç modu kuruyorum ama bütün arabalar yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam SparkIV kullanmadım hiç, ben vehicles.img şeklinde paket olarak kurdum hep.
TırcıDerler dedi: Oyun aşırı güzel sadece araçları değişicem sağolasın. SparkIV ile araç modu kuruyorum ama bütün arabalar yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam SparkIV kullanmadım hiç, ben vehicles.img şeklinde paket olarak kurdum hep.
KS KS TırcıDerler 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.775 Çözümler 26 Beğeniler 2.110 Yer İsrail 30 Ocak 2025 #5 6051 dedi: Bilmiyorum hocam SparkIV kullanmadım hiç, ben vehicles.img şeklinde paket olarak kurdum hep. Genişletmek için tıkla... Öyle paket varsa bakim ben bmw,renault gibi araçları kuracağım. 6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... Bu V6 car pack modu işime yaradı teşekkür ederim. Son düzenleme: 30 Ocak 2025
6051 dedi: Bilmiyorum hocam SparkIV kullanmadım hiç, ben vehicles.img şeklinde paket olarak kurdum hep. Genişletmek için tıkla... Öyle paket varsa bakim ben bmw,renault gibi araçları kuracağım. 6051 dedi: Kurulabiliyor, Mod önerisi isterseniz buradaki modları öneririm: Vice City Next Gen Edition Modifications and visual improvements Genişletmek için tıkla... Bu V6 car pack modu işime yaradı teşekkür ederim.