motor club ya da ceo ile başlayabilirsin. İşin sonunda bütün işletmeler onlara bağlanıyor gibi bir şey oluyor. Motor club biraz daha maliyetli. Ceo alıp vehicle warehouse alırsan daha iyi olabilir ben sadece ordan 22 milyon kazandığımı hatırlıyorum. Ordan kazandığın paralarla da diğer işlere girersin. Benim önerim bu şekilde olur. Fakat fiyatları ne kadardı hatırlamıyorum

Motor club ya da CEO ile başlayabilirsin. İşin sonunda bütün işletmeler onlara bağlanıyor gibi bir şey oluyor. Motor club biraz daha maliyetli. CEO alıp vehicle warehouse alırsan daha iyi olabilir ben sadece oradan 22 milyon kazandığımı hatırlıyorum. Oradan kazandığın paralarla da diğer işlere girersin. Benim önerim bu şekilde olur. Fakat fiyatları ne kadardı hatırlamıyorum

Dün araba yıkama işletmesinin keşfettim. Sizce karlı mıdır hocam?

Ben orayı aldım fakat aldıktan sonra oyunda her şeye sahip olduğumdan ve param olduğundan görevlerini çok yapmadım o yüzden pek bir bilgim yok. Oranın mantığı kara para aklama gibi ilerliyor yanlış hatırlamıyorsam sahil taraflarında da bir weed shop var aynı mantıkla çalışan. Fena para vermiyorlar eğer görevleri düzenli yaparsan. İşletmenin içine girdiğinde altta bir yerde polislerin şüphe seviyesini gösteren bir bar var onu azaltmak için başka görevlerde yapman gerekiyor ona dikkat et.

Dün araba yıkama işletmesinin keşfettim. Sizce karlı mıdır hocam?

Hocam Event'e dayalı bir şey bu, bazen 4X kazanç Event'i yapıyorlar iş başına 35k yerine 140k kazanıyorsunuz ama motoclub yanında motor modifiye istasyonu almanız en mantıklısı, motor modifiye edip sipariş ederek sürekli 50k kazandırıyor ve çok keyifli

Hocam Event'e dayalı bir şey bu, bazen 4X kazanç Event'i yapıyorlar iş başına 35k yerine 140k kazanıyorsunuz ama motoclub yanında motor modifiye istasyonu almanız en mantıklısı, motor modifiye edip sipariş ederek sürekli 50k kazandırıyor ve çok keyifli
CEO' da vehicle warehouse da aynı mantık arabanın nadirliğine göre daha çok para veriyor. Benim önerim o olurdu