GTX 1050 ekran kartlı sistemde oyun veya oyunlar açıkken sistem kasıyor

WANAZTIN

Üyecik
Merhaba. Oyun oynarken ya da birden fazla açılmış oyun varken donma kasma hissediyorum, gözlemliyorum. Misal, Google'da yazı yazarken ya da oyun içinde birileriyle mesaj yazarken harfler yavaş yavaş yazdığımı işliyor.

GTX 1050 ekran kartlı 2017 senesine ait oyun bilgisayarım var fakat bunlar önceden hiç yaşanmıyordu. 8 GB tek RAM'e sahibim. 2. RAM slotu boş. Acaba RAM yetersiz kaldığından mı bu problemi yaşıyorum?
Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Kısacası donma ve fonksiyonlarda yavaşlık problemi var.

O bilgisayarın her yeri eski artık, kasması normal, 8 GB RAM ile artık çoğu oyunda ciddi sorun yaşarsın zaten, bütçe varsa 16 yapabilirsin.

LoL falan oynuyorum donma olmasa karşıladığı FPS yeterli, bir 8 GB daha alıp sorun çözülebilirse alayım. Sorun bundan kaynaklı mı tam emin olayım da bari ona göre hareket edeyim. Yorumun için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilgisayarın her yeri eski artık, kasması normal, 8 GB RAM ile artık çoğu oyunda ciddi sorun yaşarsın zaten, bütçe varsa 16 yapabilirsin.
Yazılan yazıları yavaş işlemesi normal değil.
HDD kullanıyorsanız sorun yüksek ihtimal bundan kaynaklanıyor. Format atıp temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Yazılan yazıları yavaş işlemesi normal değil.
HDD kullanıyorsanız sorun yüksek ihtimal bundan kaynaklanıyor. Format atıp temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
SSD kullanıyorum 980 PRO, geçen sene almıştım. Format atmayı da yapacağım işlemler adımına ekleyeyim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…