Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Selamünaleyküm arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi her oyunda başıma gelen bir sorun var driverlar da güncel. Acaba bir VRAM çipi mi arızalı ya da driverları baştan silmem mi lazım beni aydınlatabilir misiniz?

1745427551390.webp

Detaylıca açıklayacak olursam RE4r de en FPS düşüren mercantın yanında olduğumuz bir mekanda fark etmiştim bunu Görev Yöneticisi'nden de baktım. 2, 5GB kullandıktan sonra tamamen RAM'e geçiyor ama görüntüyü veren iGPU. Sırf bu sebepten ötürü IGPU'dan görüntü alıyorum VRAM kullanımı azalsın diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
:D VRAM değil o haberin olsun. Kullanılan VRAM boyutunu görmek için şunu ayarla.

1745427832999.webp
:D VRAM değil o haberin olsun. Kullanılan VRAM boyutunu görmek için şunu ayarla.

1745427832999.webp

Çözüm
E kullanıyor işte. Toplam tüketilen VRAM'i 2944 MB olarak hesaplamış GTA. Bunun 551 MB'ı diğer programlardan geliyor. Kalan 2.4 GB kısmını da GTA üstlenmiş.

iGPU kapat bence ya. 1060 var mis gibi onu kullan.

VRAM yetmediği an 40FPS oluyor :( 6 GB olsaydı da kullanmasaydık keşke.

E kullanıyor işte. Toplam tüketilen VRAM'i 2944 MB olarak hesaplamış GTA. Bunun 551 MB'ı diğer programlardan geliyor. Kalan 2.4 GB kısmını da GTA üstlenmiş.

Görüntüyü o vermiyor GTA V hariç kullanan bir şey yok olay o.