Xbox 360E
Üstün
Merhabalar, bugün düşündüm; neden O.C. yaparak bedavaya GTX 1080 gücüne ulaşmayayım dedim. Birkaç ayar yaptım, göstereceğim tek tek. Elimdeki ekran kartı ASUS GTX 1070 Ti Turbo, tek fanlı modeli. Macun olarak MX-7 sürülü. NVIDIA 582.28 sürümü kurulu.
İlk olarak MSI Afterburner indiriyoruz ve kuruyoruz.
www.msi.com
Tavsiyem ilk başta Core Clock 150 MHz ve Memory Clock 400 MHz vererek deneyin. (Güvenli Liman)
Power Limiti sonuna kadar dayayın, %120 üstüne çıkmıyor.
Yaptıktan sonra FurMark'ta 5 dk. test etmeniz yeterli olur.
Testler Unigine Superposition üzerinden yapılmıştır.
Core Clock 150 MHz ve Memory Clock 400 MHz'e ait sonuç;
2. olarak Core Clock 160 MHz ve Memory Clock 500 MHz verdim. (Orta Güvenli)
3. olarak ise Core Clock 175 MHz ve Memory Clock 500 MHz verdim. (Kartın silikonuna bağlı.)
Kartın stok hali;
Kartın fan profili.
Sonuçlar böyle, resmen safkan olarak GTX 1080 gücüne ulaştı kart. O.C. yaparken Memory Clock 500 MHz üstü vermeyin. Çöker ve absürt değerler; testte her ne kadar çökmese de bellekler kararsızlaşabilir, 500 MHz iyidir.
GTX 1080 ortalama olarak 4050-4300 olarak değişiyor.
Konumu okuduğunuz için teşekkürler, sorunuz olursa yazın. Yardımcı olurum.
İlk olarak MSI Afterburner indiriyoruz ve kuruyoruz.
Afterburner
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.
Tavsiyem ilk başta Core Clock 150 MHz ve Memory Clock 400 MHz vererek deneyin. (Güvenli Liman)
Power Limiti sonuna kadar dayayın, %120 üstüne çıkmıyor.
Yaptıktan sonra FurMark'ta 5 dk. test etmeniz yeterli olur.
Testler Unigine Superposition üzerinden yapılmıştır.
Core Clock 150 MHz ve Memory Clock 400 MHz'e ait sonuç;
2. olarak Core Clock 160 MHz ve Memory Clock 500 MHz verdim. (Orta Güvenli)
3. olarak ise Core Clock 175 MHz ve Memory Clock 500 MHz verdim. (Kartın silikonuna bağlı.)
Kartın stok hali;
Kartın fan profili.
Sonuçlar böyle, resmen safkan olarak GTX 1080 gücüne ulaştı kart. O.C. yaparken Memory Clock 500 MHz üstü vermeyin. Çöker ve absürt değerler; testte her ne kadar çökmese de bellekler kararsızlaşabilir, 500 MHz iyidir.
GTX 1080 ortalama olarak 4050-4300 olarak değişiyor.
Konumu okuduğunuz için teşekkürler, sorunuz olursa yazın. Yardımcı olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: