Black Mesa oynuyordum. Bir anda 3 ekranda da görüntü gitti. Sıcaklıklar normal değerdeydi 3. ekrandan takip ediyordum. Bir anda fanlar 100 oldu. Hemen Power'dan gücü kestim. Şimdi tekrar açtım her şey normal gözüküyor. Buna ne sebep olmuş olabilir?
1080 eski ama canavar bir kart. Kartın yıpranma payını göz önünde bulundurursak, kartla alakalı bir sorun olabilir (GPU, VRAM, VRM vs.) anakartta PCIe de olabilir, sürücü çökmesi olabilir, güç kaynağı da olabilir. Bir problem var ki kart kendini korumaya alıyor, mavi ekran gibi düşünebilirsin. Fatal error aslında.

Herhangi bir dmp dosyası veya Olay Görüntüleyicisi'nde olay var mı? Ekran kartıyla alakalı. TDR, nvlddmkm falan. İnceler misin?

Son düzenleme:
Bu sorunun aynısını 3060 Ti kartımla da yaşamıştım. İnternette yaşanan onlarca çözümü denedim benim için çare ekran kartımı undervolt etmekte oldu. Ek olarak ekran kartınızı söküp tekrar düzgün bir şekilde montajlamayı denemenizi öneririm. Forumdan başka bir arkadaş ise farklı bir çözüm bulmuş bunu da deneyebilirsiniz. Kartın eskiliği ile veya ısı ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.

1080 eski ama canavar bir kart. Kartın yıpranma payını göz önünde bulundurursak, kartla alakalı bir sorun olabilir (GPU, VRAM, VRM vs.) Anakartta PCI-e de olabilir, sürücü çökmesi olabilir, güç kaynağı da olabilir. Bir problem var ki kart kendini korumaya alıyor, mavi ekran gibi düşünebilirsin. Fatal error aslında.

Ben hotspot değerini VRAM diye biliyorum NVIDIA'lar için çünkü amdlerde ayrı sensör var VRAM'de. Güç kaynağım da High Power Elite 750W. PCI-e doğru taktığıma eminim bidalarını da sonuna kadar sıktım. Ayrıca güç kablolarını da ayrı ayrı hatlarınkini taktım yani tek hattan gelen ayrılmıi kabloları takmadım 2 farklı hat takılı şu an.